Τα πολυβραβευμένα ελαστικά της Falken

2661 Επισκέψεις στο άρθρο

Το AZENIS FK510 TIRE της Falken προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και άριστο κράτημα και είναι ένα ιδανικό καλοκαιρινό λάστιχο.

 
AZENIS FK510 TIRE
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Το AZENIS FK510  είναι σχεδιασμένο για οδηγούς οχημάτων υψηλής ποιότητας που αναζητούν άριστη πρόσφυση και εξαιρετική απόδοση.
Το 4D Nano Design επιτρέπει στους μηχανικούς της Falken να βελτιστοποιούν τις νέες ενώσεις υψηλής απόδοσης σε μοριακό επίπεδο, βελτιώνοντας τόσο την πρόσφυση όσο και την πρόσφυση σε υγρό καιρό.
Διαθέτοντας υβριδικά υποστρεφόμενα υλικά, το FK510 προσφέρει χειρισμό εμπιστοσύνης και σταθερότητα.
Tο FK510 καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των σημερινών πολυτελών αθλητικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κλιμακωτών εφαρμογών, και διατίθεται σε μεγέθη που κυμαίνονται από 17 έως 22 ίντσες.

Τα χαρακτηριστικά του AZENIS FK510 TIRE με μια ματιά:
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑΣΗΣ
Eίναι ένα ιδιόμορφο σχήμα καλουπιού περιβλήματος το οποίο παρέχει μια πιο εύκαμπτη περιοχή μεσαίου πλευρικού τοιχώματος για να απορροφά το κλονισμό παρέχοντας βελτιωμένη δυνατότητα χειρισμού μέσω του άκαμπτου εξωτερικού πέλματος και του χείλους του πλευρικού τοιχώματος.
  • ADAPTIVE CONSTANT PRESSURE (ΑΚΕ) DESIGN ΣΧΕΔΙΩΝ
Παρέχει βελτιωμένο πέλμα ελαστικών στην κατανομή πίεσης στο οδόστρωμα, βελτιώνοντας τόσο τη σταθερότητα κατεύθυνσης όσο και τις αποστάσεις σταματήματος του οχήματος.
  • 4D ΝΑΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ
Παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και ανθεκτικότητα μέσω προηγμένων υλικών βιομάζας, τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της ευκαμψίας και της πρόσφυσης του πέλματος ενώ παράλληλα μειώνεται η παραγωγή θερμότητας των πολυμερών.
  • ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Σε όλη την επιφάνεια του πέλματος επιτρέπει ελεγχόμενη ευελιξία διατηρώντας παράλληλα τη συνολική ακαμψία του μπλοκ.
  • ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Διασκορπίζουν αποτελεσματικά το νερό και ενισχύουν την αντοχή σε υδροπλάνο.
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 
Βοηθά στη βελτιστοποίηση της επιφάνειας επαφής κατά τη στροφή σε βρεγμένες συνθήκες, διεισδύοντας στην επιφάνεια του νερού και ενισχύοντας την απόδοση των στροφών.

Δείτε ένα βιντεάκι από τον Αμερικανό φίλο μας που εκθειάζει τα ελαστικά Falken.Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα: FALKEN TYRE EUROPE GMBH
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  +49 69 2475252-10
Facebook page της Falken: 
Falken Tyres - Ελαστικα Falken

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός