Υψηλής ποιότητα υπηρεσίες! Στόχος η 100% ικανοποίηση

1559 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/10/2020

Ψάχνετε για συνεργείο αυτοκινήτων στο Κερατσίνι; Στο εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Nissan, Toyota, Kia, Hyundai, ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΑΤΘΑΙΟΥ-ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ θα βρείτε αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου σας.

 
Στις μέρες μας, πολλά  συνεργεία έχουν εξελιχθεί  σε σύγχρονες επιχειρήσεις.  Λειτουργούν με όρους αγοράς. Είναι ανταγωνιστικά (σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη σωστή τιμή). Επενδύουν στο «χτίσιμο του ονόματος» τους. Θέλουν να επιλέγονται όχι απλά ως η πιο φθηνή λύση μα ως η κατάλληλη –για την ειδικότητα τους- λύση. Το συνεργείο που πάς και χωρίς «ξύλινα τεχνικά λόγια» σε ενημερώνουν για το τι, πως, πόσο, πότε. Και ότι πούν, το τηρούν στο 100% (γιατί ξέρουν και μπορούν)!

Έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τον λεγόμενο «πελάτη- οπαδό», μία σχέση  που χτίζεται μέσα από την γνωριμία, την ανάπτυξη εμπιστοσύνης και φυσικά την αξιοπιστία. Αυτά μπορούν και προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο και όχι μόνο ένα service.
 
Ένα τέτοιο συνεργείο θα το βρείτε στο Κερατσίνι

Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Nissan, Toyota, Kia, Hyundai του Αντώνη Ματθαίου, με έδρα του το Κερατσίνι, εγγυάται για την καλύτερη δυνατή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 Θα βρείτε απόλυτα καταρτισμένους και έμπειρους ανθρώπους, που θα φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όχημά σας. Πραγματοποιούν εξονυχιστικό και ακριβέστατο έλεγχο στο όχημά σας, καινούριο ή μεταχειρισμένο, ώστε να εντοπίσουν άμεσα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουν.

Στις εγκαταστάσεις τους θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, στην οποία θα βρείτε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο δικό σας όχημα. Παράλληλα, πραγματοποιούν εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης.                            Καλέστε: 2104010233
 
Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργείου μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
  • Γενικό service, το οποίο Περιλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου σας και συγκεκριμένα 16 σημείων στα ηλεκτρολογικά και μηχανικά μέρη, την αλλαγή λαδιών, μπουζί και φίλτρων (λαδιού, βενζίνης, αέρος, κλιματιστικού)
  • Εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης, Τοποθετώντας τα πλέον αξιόπιστα συστήματα υγραεριοκίνησης καταφέρνουμε να σας εξασφαλίσουμε περισσότερα οδικά χιλιόμετρα με πολύ χαμηλότερο κόστος.
  • Επισκευή ηλεκτρολογικών μέρων του αυτοκινήτου
  • Λιπαντικό Service, που περιλαμβάνει την αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού, ροδέλα κάρτερ, καθώς και τον διαγνωστικό έλεγχο 40 σημείων.
  • Γενική συντήρηση του αυοτκινήτου 
Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΑΤΘΑΙΟΥ-ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Καλέστε: 2104010233
Δείτε με 1 κλικ: https://www.iaponiko-kentro.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός