KIA STONIC

KIA STONIC
KIA STONIC
KIA STONIC
KIA STONIC
KIA STONIC
  • KIA STONIC
  • KIA STONIC
  • KIA STONIC
  • KIA STONIC
  • KIA STONIC

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το KIA STONIC

Το Kia Stonic ανήκει στην κατηγορία των SUV πόλης (B-SUV) και προσόντα του είναι η μοντέρνα σχεδίαση, οι τιμές και η οδική του συμπεριφορά. Διατίθεται με κινητήρα 1.000 κυβικών turbo. Διαβάστε πόσο κάνει, τι καίει το Kia Stonic και τον εξοπλισμό του μαζί με όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

5 Δοκιμες για KIA STONIC

Δοκιμή: Ήπια υβριδικό Kia Stonic με 100 PS

ΔΕΝ «ΚΑΙΕΙ» ΤΙΠΟΤΑ & ΣΤΡΙΒΕΙ ΣΑΝ ΧΑΤΣΜΠΑΚΔοκιμή: Ήπια υβριδικό Kia Stonic με 100 PS

Το ήπια υβριδικό Kia Stonic είναι το πιο οικονομικό μικρό SUV βενζίνης χάρη στις τεχνολογίες που ενσωματώνει, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να είναι fun στο δρόμο και να συνοδεύεται από εξαιρετικό πακέτο after sales υπηρεσιών.

36 διαθεσιμα αρθρα για KIA STONIC

TOP 5 σε Προσπέρασμα 80-120 (δλ.)

Top 5 μικρά SUV: Με το καλύτερο προσπέρασμα έως 25.000 ευρώ

Βάζουμε όριο κόστους τα 25.000 ευρώ και συγκρίνουμε τα B-SUV με το καλύτερο προσπέρασμα σε 60-100 και 80-120 χλμ./ώρα. Ποιο SUV πόλης έχει γρηγορότερες ρεπρίζ, ποιο είναι το μοναδικό με χειροκίνητο κιβώτιο και ποιο συνδυάζει ταχύτητα και οικονομία καυσίμου;

AutoΤρίτη TEST CENTER για KIA STONIC

Ποιο στρίβει καλύτερα, τι χώρους έχει για τα γόνατα και το κεφάλι των πίσω επιβατών, τι πραγματικά χωράει το πορτ-μπαγκάζ, πόσο καλά φώτα έχει, πόσο καλά απορροφάει τους κραδασμούς και τις λακκούβες. Δοκιμασίες που δεν θα βρεις αλλού!

35 ειδησεις για KIA STONIC

Kia Stonic: Ποιος κινητήρας & ποιος εξοπλισμός συμφέρει περισσότερο;

Kia Stonic: Ποιος κινητήρας & ποιος εξοπλισμός συμφέρει περισσότερο;

Το Kia Stonic βρίσκεται στην πρώτη 5άδα των πωλήσεων της κατηγορίας του για το πρώτο 4μηνο του 2023. Ξέρουμε πως έχει καλό value for money (7ετής εγγύηση, χαμηλό κόστος αγοράς, καλός εξοπλισμός), τι «παίζει», όμως, με τους κινητήρες του; Καλύτερο είναι σε ατμοσφαιρικό, turbo ή mild hybrid μοτέρ;