Το Peugeot RCZ θα είναι pace car στο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας που διεξάγεται στην Πάτρα 1-2 Οκτωβρίου.

Το Peugeot RCZ θα είναι "pace car" στο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας που διεξάγεται στην Πάτρα 1-2 Οκτωβρίου.

Το RCZ pace car στο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας

(30/9/2011)

Το Peugeot RCZ υποστηρίζοντας τις δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι χορηγός του 3ου Διεθνούς Σιρκουί Κάρτ Πάτρας που διεξάγεται στην Πάτρα στις 1-2 Οκτωβρίου.

Το Peugeot RCZ είναι για δεύτερη χρονιά χορηγός σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός, που είναι μία διαδρομή καρτ χαραγμένη μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και θα φιλοξενήσει πέντε διαφορετικές κατηγορίες αγώνων καρτ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το 3ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.) είναι ένας διεθνής αγώνας που διοργανώνεται από τον Α.Ο.Π. υπό τη θεσμική επίβλεψη των ΕΛ.ΠΑ. / ΕΘ.ΕΠ.Α.. και προσελκύει μεγάλο πλήθος θεατών που ενδιαφέρονται για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το 2010 οι θεατές αυτής της διοργάνωσης είχαν την ευκαιρία να δουν το RCZ των 156 ίππων, ενώ φέτος την θέση του θα πάρει η έκδοση των 200 ίππων, που μπαίνοντας στη διαδρομή θα ανακοινώνει την έναρξη κάθε αγώνα.
Με μέγιστη ταχύτητα 237χλμ./ώρα, επιτάχυνση 0-100 σε 7,5 δλ., το Peugeot RCZ διακρίνεται για τις καλές επιδόσεις οι οποίες συνδυάζονται με εμφάνιση που μαγνητίζει το βλέμμα.

Παράλληλα, στα πιτς, οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά τόσο το Peugeot RCZ 200hp, το Peugeot 207 Rallye και το νέο Peugeot 508, όσο και το επαγγελματικό Peugeot Expert, ειδικά διαμορφωμένο για την υποστήριξη του αγώνα.
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda