Ευρείας «κατανάλωσης»

Ευρείας «κατανάλωσης»

(22/11/2011)

Μεγάλη προτίμηση συγκεντρώνουν τα μικρομεσαία μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ειδικά όταν πρόκειται για τα πιο σύγχρονα 6ετίας, καθώς διατίθενται σε ελκυστικές τιμές και απευθύνονται σε μια ευρεία μερίδα αγοραστικού κοινού, οικογενειακού και μη.

Τα μικρομεσαία αυτοκίνητα εδώ και χρόνια τώρα αποσπούν μεγάλο μερίδιο πωλήσεων στην Ελλάδα (όσον αφορά στα καινούργια), ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει από τους αγοραστές και για τα μεταχειρισμένα. Μάλιστα, όταν πρόκειται για μοντέλα π.χ. 6 ετών που εμφανίζουν σύγχρονη εικόνα, διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ανέσεων και ασφαλείας από τις βασικές τους εκδόσεις και «ικανούς» στις περισσότερες περιπτώσεις, κινητήρες (από 1,3 έως 1,6 λτ.), τότε σε συνδυασμό με τις χαμηλές και συμφέρουσες τιμές τους αποτελούν για πολλούς δέλεαρ έναντι ενός καινούργιου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εμείς, μεταξύ όλων των μικρομεσαίων μεταχειρισμένων, συγκεντρώσαμε τα 10 πρώτα σε πωλήσεις του 2011 που αφορούν σε μοντέλα του 2005, ενώ από πλευράς εκδόσεων επιλέξαμε τις πιο δημοφιλείς 5θυρες (εξαιρουμένου του Cordoba που ήταν διαθέσιμο μόνο ως 4θυρο).
Hyundai
4green