Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με καλή και στρατηγική κίνηση, ο Jorge Lorenzo κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα από τα χέρια του περσινού πρωταθλητή.

Με καλή και στρατηγική κίνηση, ο Jorge Lorenzo κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα από τα χέρια του περσινού πρωταθλητή.

Κατάρ: Νίκη του Jorge Lorenzo

(9/4/2012)

Ακόμα και από τις κατατακτήριες φάνηκε ότι ο Jorge Lorenzo θα είναι ένα σημαντικό φαβορί του αγώνα, αποδεικνύοντας τελικά ότι όχι μόνο οδήγησε δυνατά αλλά και με στρατηγική.

autotriti team

Ο Ισπανός αναβάτης είχε μια πολύ καλή εκκίνηση στον πρώτο αγώνα MotoGP της χρονιάς, που έλαβε χώρα στο Κατάρ, μένοντας ακριβώς πίσω από τον περσινό πρωταθλητή Casey Stoner. Με σταθερό ρυθμό, ο αναβάτης της Yamaha περίμενε την κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσει την προσπέραση, ενώ σχεδίαζε την κίνησή του μέχρι τους 4 τελευταίους γύρους. Έτσι, με καλύτερα ελαστικά οδήγησε γρήγορα προσπερνώντας τον Stoner και τερμάτισε πρώτος στον αγώνα του Κατάρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο Casey Stoner πίεσε από το πρώτο λεπτό του αγώνα, για να χτίσει μια διαφορά από όλους τους υπόλοιπους. Αυτή η τακτική όμως ήταν εις βάρος των ελαστικών του, αφού η φθορά τους ήταν προχωρημένη, με αποτέλεσμα να μειώσει τον ρυθμό του και καταλήγοντας να χάσει το πρώτο (και το δεύτερο) βάθρο.Διαβάστε περισσότερα εδώ: Κατάρ: Νίκη του Jorge Lorenzo
Mercedes
Smart