Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στο τέλος της πρώτης ημέρας, στο Motegi, o Dani Pedrosa ήταν ο ταχύτερος!

Στο τέλος της πρώτης ημέρας, στο Motegi, o Dani Pedrosa ήταν ο ταχύτερος!

Εξαιρετική πρόγευση στη Ιαπωνία

(12/10/2012)

Μιας πρώτης τάξεως πρόγευση από τη σκληρή μάχη, που αναμένεται να δούμε την Κυριακή, στο Motegi, μας έδωσαν στα ελεύθερα δοκιμαστικά του ιαπωνικού αγώνα, οι Lorenzo και Pedrosa.

autotriti team

O Jorge Lorenzo, με την εργοστασιακή Yamaha, μπήκε φουριόζος και σημείωσε εξαιρετικούς χρόνου, μέχρι το 1.46.392, επίδοση που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν η καλύτερη της ημέρας. Ο Dani Pedrosa βρισκόταν, στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου σκέλους, 6 δέκατα πίσω από το συμπατριώτη του και μεγάλο αντίπαλό του, αλλά σταδιακά ανέβασε ρυθμούς, μείωσε τη διαφορά και στο τέλος του δεύτερου σκέλους, πέτυχε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας με 1:46.088!
Από τους υπόλοιπους αναβάτες εκείνος που έμοιαζε να ακολουθεί τους δύο Ισπανούς ήταν ο Andrea Dοvizioso, τερματίζοντας 0,2 δευτερόλεπτα πίσω από τον Pedrosa. Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Valentino Rossi, που έκανε τον 5ο ταχύτερο χρόνο, χάνοντας την τελευταία στιγμή την 4η θέση από τον Bradl, ενώ ο Casey Stoner με τη δεύτερη εργοστασιακή Repsol Honda, φάνηκε πολύ λογικά μουδιασμένος, μετά από ενάμισι μήνα απουσίας, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, τερματίζοντας 7ος, πίσω από τον Ben Spies.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »