H αρχή των πάντων: Η νέα A-Class (μαζί με τη B-Class) θα είναι το μοντέλο εκείνο πάνω στο οποίο θα βασιστούν τα ερχόμενα 5 μικρομεσαία μοντέλα της Mercedes.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H αρχή των πάντων: Η νέα A-Class (μαζί με τη B-Class) θα είναι το μοντέλο εκείνο πάνω στο οποίο θα βασιστούν τα ερχόμενα 5 μικρομεσαία μοντέλα της Mercedes.

Η νέα οικογένεια Mercedes A-Class: Πολύτεκνη!

27.146 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2013)

Η Mercedes χρησιμοποιεί τη νέα A-Class για να βασίσει πάνω της τα περισσότερα μικρομεσαία μοντέλα της από κάθε άλλη φορά, δημιουργώντας έτσι μια πλήρη οικογένεια αυτοκινήτων που θα καλύψουν κάθε ανάγκη!

Και σε έκδοση Shooting Brake!
Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη μεγάλη και πολυτελή Mercedes CLS, έτσι και η νέα CLA θα αποκτήσει έκδοση τύπου Shooting Brake, η οποία θα απευθυνθεί κυρίως στην αγορά των Η.Π.Α. όπου τα μοντέλα του είδους έχουν κοινό. Οι κατάσκοποί μας αποκαλύπτουν ότι η νέα CLA Shooting Brake θα αντικαταστήσει τον τρίτο πίσω όγκο της σεντάν CLA με την «αιχμηρή» οροφή των μοντέλων του είδους, η οποία και κλείνει χωρίς ουσιαστικά πίσω κολόνες μέχρι τα φωτιστικά. 
Φυσικά, η νέα Mercedes CLA Shooting Brake αναμένεται να προσφέρει ένα πιο πρακτικό πορτ-μπαγκάζ (μεγαλύτερο και πιο χαμηλό άνοιγμα), ενώ στο εσωτερικό της δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το 4θυρο μοντέλο.
Παρουσίαση στα μέσα της χρονιάς
Σε τιμές από 28.900 ευρώ
Η Ελληνική αντιπροσωπεία της Mercedes ανακοίνωσε ήδη τις τιμές της νέας CLA. Έτσι, για την έκδοση CLA 180 με τον 1,6 turbo των 122 ίππων η τιμή διαμορφώνεται στα 28.900 ευρώ, ενώ για την Mercedes CLA 200 με το ίδιο μοτέρ και 156 ίππους, το κόστος φθάνει στα 31.900 ευρώ. Η κορυφαία CLA 250 με 2λιτρο turbo και αυτόματο κιβώτιο έχει τιμή 39.900 ευρώ, ενώ η diesel CLA 220 CDI επίσης με αυτόματο κιβώτιο κοστίζει 41.100 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
OPEL