" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το είδαμε ως πρωτότυπο στην έκθεση του Πεκίνου, πριν από περίπου ένα χρόνο. Πλέον, στη Γενεύη, θα παρουσιαστεί ως μοντέλο παραγωγής.

Η επιτάχυνση από στάση έρχεται σε 5.5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα!

Το RS Q3 εξοπλίζεται τον 5κύλινδρο 2.5 TFSI, ο οποίος αποδίδει 310 ίππους, με 420 Nm ροπής, 50 λιγότερους από το πρωτότυπο μοντέλο.

Στο εσωτερικό, κυριαρχούν τα σπορ καθίσματα Alcantara και οι λεπτομέρειες από αλουμίνιο και ανθρακόνημα.

Η γνωστή πετυχημένη συνταγή Quattro.

Το απόλυτο Audi RS Q3, των 310 ίππων!

Διαβάστηκε από 6327 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/2/2013

Η Audi θα παρουσιάσει στη Γενεύη την κορυφαία έκδοση παραγωγής του δημοφιλούς SUV, με το λογότυπο RS και με επιδόσεις που μπορούν να φέρουν σε δύσκολη θέση πολλά σοβαρά σπορ αυτοκίνητα.

 
Το είδαμε ως πρωτότυπο στην έκθεση του Πεκίνου, πριν από περίπου ένα χρόνο. Πλέον, στη Γενεύη, θα παρουσιαστεί ως μοντέλο παραγωγής και θα λανσαριστεί τους επόμενους μήνες, στην παγκόσμια αγορά. Είναι η κορυφαία έκδοση του Audi Q3, με τα χαρακτηριστικά RS, με τη γνωστή πετυχημένη συνταγή quattro και με επιδόσεις που ανταγωνίζονται αυτές της Porsche Cayenne!

Το RS Q3 εξοπλίζεται με τον 5κύλινδρο 2.5 TFSI, ο οποίος αποδίδει 310 ίππους -50 λιγότερους από το πρωτότυπο μοντέλο- και 420 Nm ροπής, . Η επιτάχυνση από στάση έρχεται σε 5.5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα! 

H νέα έκδοση εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων διπλού συμπλέκτη S-Tronic και σύστημα Start & Stop. Η Audi ανακοινώνει μέση κατανάλωση 8,8 λτ/100χλμ. και εκπομπές ρύπων CO2 206 γρ./χλμ.

Στο ίδιο, "πολεμικό", μήκος κύματος, είναι και η εμφάνιση του αυτοκινήτου, με νέους σπορ προφυλακτήρες, υψηλών επιδόσεων φρένα, με οκταπίστονες δαγκάνες, ζάντες αλουμινίου 19 και 20 ιντσών, ενώ η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 25 χιλιοστά. Στο εσωτερικό, κυριαρχούν τα σπορ καθίσματα από Alcantara και οι λεπτομέρειες από αλουμίνιο και ανθρακόνημα, ενώ το εξελιγμένο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας MMI συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό ηχοσύστημα της Bose. H τιμή του RS Q3 στη γερμανική αγορά θα είναι 54.600 ευρώ.

Tags: AUDI Q3