Στην αγορά θα βρείτε πολλές διαφορετικές επιλογές χρηματοδότησης. Προγράμματα με μηδενικό επιτόκιο ή προκαταβολή ή προγράμματα με πολύ χαμηλή μηνιαία δόση.

Επίλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει

28.964 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην αγορά σήμερα μπορεί να βρει κανείς αρκετά χρηματοδοτικά προγράμματα, που δίνουν τη δυνατότητα εύκολης απόκτησης ενός καινούργιου αυτοκινήτου. Αρχικά, έχουμε να κάνουμε με τα πιο συνηθισμένα προγράμματα χρηματοδότησης σταθερού επιτοκίου, με τις προκαταβολές να ξεκινούν από το 0%, τις δόσεις να φθάνουν τους 84 μήνες και το επιτόκιο κατά περίπτωση να αλλάζει και να κυμαίνεται μέχρι και 9%. Έπειτα, υπάρχουν προγράμματα, που εσείς καθορίζετε το ύψος της προκαταβολής και τον αριθμό των δόσεων, από τα οποία προκύπτει και το ύψος των δόσεων.

Επιπλέον στην αγορά θα βρείτε χρηματοδοτήσεις με ανισόποσες δόσεις, κατά τις οποίες στο τέλος της χρηματοδότησης ο υποψήφιος αγοραστής καταβάλει μια εφάπαξ μεγάλη δόση και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει χαμηλότερες μηνιαίες δόσεις. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα πολλές φορές υπάρχει η επιλογή αντί της τελευταίας δόσης, να επιστρέψετε το αυτοκίνητο ή να ζητήσετε εκ νέου χρηματοδότηση της δόσης με όρους καινούριου. Τέλος, υπάρχουν και κάποιες άτοκες χρηματοδοτήσεις στην αγορά, οι οποίες συνήθως απαιτούν την προκαταβολή υψηλότερου μέρους της αξίας του αυτοκινήτου, καθώς επίσης και προγράμματα στα οποία μπορείτε να ενσωματώσετε την ασφάλιση και το service.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto