• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ξέρεις τον ΚΟΚ; 5 κλασικές περιπτώσεις διαφωνίας

Διαβάστηκε από 53785 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/1/2018
 

Τι ορίζει ο νόμος για τους συνηθέστερους κανόνες του ΚΟΚ που αγνοούν ή ξεχνούν οι περισσότεροι οδηγοί. Δείτε τώρα ποιές είναι οι 5 κλασικές περιπτώσεις διαφωνίας στο δρόμο.

Είτε είσαι νέος οδηγός, είτε «παλιός στο κουρμπέτι», το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θυμάσαι όλα όσα ορίζει ο ΚΟΚ, οπότε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα στη μνήμη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Εξάλλου ακόμα και οι έμπειροι οδηγοί συχνά προβληματίζονται σε ορισμένα περιστατικά. Και επειδή αυτός ο προβληματισμός μπορεί να συντελέσει στην πρόκληση κάποιου ατυχήματος ή στην επιβολή κάποιου προστίμου, δείτε πάρα κάτω τα πιο συνηθισμένα και καθημερινά περιστατικά που μπλέκουν τους περισσότερους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 • xxx

  μονο στο ελλαδισταν προτεραιότητα έχουν όσοι εισερχονται σε εναν κομβο κ οχι αυτοι που κινουνται μεσα σε αυτον ωστε να φυγουν γρηγορα για να μην εχουμε μποτιλιαρισμα.

    7
 • James

  Διήθηση, αλαρμ αντί για φλας στο παρκάρισμα και λάθος προτεραιότητα στις πλατειες, ΜΟΝΟ στη Banana Republic, πουθενά αλλου

    4
 • Νίκος

  Παραμονή στην αριστερή λωρίδα χωρίς προσπέρασμα : ότι συνηθέστερο κ ότι πιο εκνευριστικό ακόμη κ απο οδηγούς που θα έπρεπε να το αποφεύγουν (γιατί αν μιλήσουμε για παππούδες κ γυναίκες αστα να πάνε)...

    1