Η εκδοχή σεντάν της Α-Class θα ακολουθήσει πολύ σύντομα.

7+1 νέα μοντέλα Μercedes

2.889 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2018)

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά εφτά νέα μοντέλα θα λανσάρει η Μercedes δίπλα στην νέα Α-Class. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Mόνο η αρχή από την καταιγίδα νέων μοντέλων που θα ακολουθήσει φαίνεται πως είναι η νέα Α-Class, καθώς όπως αποκαλύπτουν οι σχετικές αναφορές, από την ίδια πλατφόρμα θα προκύψουν άλλα 7 μοντέλα.

Το επιβεβαίωσε μάλιστα και ο αρχισχεδιαστής της μάρκας, κ. Gorden Wagener όταν σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε: « Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι από την ίδια πλατφόρμα θα βγουν συνολικά 8 μοντέλα και όλα τους θα είναι εξαίσια».
 
Τι θα πρέπει να περιμένουμε λοιπόν από το γερμανικό κολοσσό; Ήδη έχουμε δει την Α-Class Hatchback, η εκδοχή σεντάν θα ακολουθήσει πολύ σύντομα ενώ μαθαίνουμε πως ετοιμάζονται νέες γενιές για την GLA, την CLA, την Β-Class MPV αλλά και μια νέα GLB που λέγεται ότι θα υιοθετήσει πιο «boxy» χαρακτηριστικά.

Yπάρχουν πάντως πολλές και διαφορετικές απόψεις για το ποια θα είναι τα υπόλοιπα δύο μοντέλα. Oι αναλυτές κάνουν λόγο ότι ένα από αυτά θα είναι μια shooting-brake εκδοχή για την νέα CLA, ωστόσο μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να υπάρξει μια A-Class Coupe ή μια Α-Class Estate με μακρύ μεταξόνιο, αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας.
 

Mercedes
moto