• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H 79χρονη ομολόγησε την παράβαση της και δήλωσε ότι απλά πήγε για μια βόλτα για να «καθαρίσει» το μυαλό της.

79χρονη πιάστηκε να τρέχει με 240 χλμ/ώρα με την Porsche της

3.862 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2017)

Μια βόλτα με την Porsche Boxter της έκανε μια ηλικιωμένη κυρία γιατί δεν την έπαιρνε ο ύπνος. Το παράκανε όμως και θα πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο.

Πόσες και πόσες φορές, παθιασμένοι με το αυτοκίνητο τύποι σαν και εμας δεν έχουν κάνει την βόλτα τους στους νυχτερινούς δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Ελλάδας όταν δεν μας πιάνει ύπνος.

Το ίδιο έκανε και μια 79χρονη ιδιοκτήτρια μιας Porsche Boxter GTS στο Namur του Βελγίου αλλά μάλλον το παρατράβηξε γιατί κάμερα ελέγχου της κυκλοφορίας την έπιασε να τρέχει με 236 χλμ./ώρα γύρω στα μεσάνυχτα.
 
Όταν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο λοιπόν, οι παρευρισκόμενοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν η 79χρονη ομολόγησε την παράβαση της και δήλωσε ότι απλά πήγε για μια βόλτα για να «καθαρίσει» το μυαλό της. Τα ακριβή του λόγια ήταν: «Εγώ οδηγούσα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έτσι αποφάσισα να κάνω μια βόλτα».

Παρά το γεγονός ότι είχε καθαρό ποινικό μητρώο, καλείται να πληρώσει το ποσό των 4.000 ευρώ και της ανακλήθηκε το δίπλωμα για 3 μήνες.