5 φωτογραφίες »

O Ottocar με την νέα του Boxster Spyder.

80χρονος Αυστριακός αγόρασε την 80η του Porsche

9.365 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2020)

Ο 80χρονος Ottocar δηλώνει πως οδηγεί διαφορετική Porsche κάθε μήνα και σκέφτεται ποια θα είναι η επόμενη Porsche που θα αγοράσει...


O Ottocar J., ένας 80χρονος Αυστριακός από την Βιέννης λατρεύει τις Porsche. Aγόρασε την πρώτη του Porsche το 1972 – μία Speed Yellow 911 Ε και από τότε τις ερωτεύτηκε, αφού τις επόμενες δεκαετίες της ζωής του γέμισε το γκαράζ του με δεκάδες μοντέλα της γερμανικής φίρμας. Αυτή την χρονιά ήταν όμως σημαδιακή για τον Ottocar καθώς αγόρασε την 80η Porsche του, μια Boxster Spyder σε χρώμα Miami Blue.

O Aυστριακός ταξίδεψε στο εργοστάσιο της Porsche στο Zuffenhausen, όπου η φίρμα του επέτρεψε να είναι ένας από τους πρώτους πελάτες της φίρμας στην ιστορία που τοποθετεί το έμβλημα της φίρμας πάνω στο αυτοκίνητό του. Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ottocar παραλαμβάνει την Porsche του από το εργοστάσιο καθώς το ίδιο συνέβη το 1977 για την 911 Carrera που είχε αποκτήσει τότε.

Αυτή την στιγμή, η συλλογή του Αυστριακού αποτελείται από 38 διαφορετικά μοντέλα Porsche, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων αγωνιστικών αυτοκινήτων. Ο ίδιος δήλωσε: «Mπορώ να οδηγώ διαφορετικό μοντέλο κάθε μήνα, δύο κάθε Σαββατοκύριακο». Μερικά από τα αυτοκίνητα που έχει είναι μια Porsche 907, μια 956, μια 904 και μια 964 Cup, ενώ το αγαπημένο του αυτοκίνητο είναι η Type 981 Boxster Spyder.

O Ottocar δήλωσε πως αυτή δεν θα είναι η τελευταία Porsche που θα αγοράσει ενώ δήλωσε ακόμα: «Όταν είσαι 80 χρονών, δεν σκέφτεσαι τόσο το παρελθόν αλλά περισσότερο το μέλλον. Ανυπομονείς για αυτά που θα έρθουν».
 

Mercedes
moto