5άστερο το νέο Saab 9-5

5άστερο το νέο Saab 9-5

(9/2/2010)

Με πέντε αστέρια βαθμολογήθηκε το νέο Saab 9-5 στις πρόσφατες δοκιμές ασφαλείας που πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος οργανισμός EuroNCAP. Το νέο πολυτελές μοντέλο της Σουηδικής εταιρείας αναμένεται στη χώρα μας το ερχόμενο Καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα το Saab 9-5 έλαβε 94% στην προστασία των ενηλίκων, 80% στην προστασία των παιδιών, 44% στην προστασία των πεζών και 86% για τον βασικό εξοπλισμό ασφαλείας. «Το νέο Saab 9-5 είχε πολύ καλή απόδοση σε όλες τις μετωπικές και πλευρικές δοκιμές πρόσκρουσης, όπως επίσης στην αποφυγή τραυματισμών του αυχένα με τη βοήθεια των Ενεργών Προσκεφάλων Saab. O οργανισμός EuroNCAP είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που χαίρει υψηλής εκτίμησης και σεβασμού και μας προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση το γεγονός οτι η δική τους βαθμολογία για την ασφάλεια του νέου Saab 9-5 επιβεβαιώνει τα δικά μας ευρήματα» είπε ο Per Lenhoff, Επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης Ασφάλειας των Οχημάτων στη Saab.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«Παρόλα αυτά η προτεραιότητά μας είναι πάντα η προστασία αληθινών ανθρώπων σε αληθινές προσκρούσεις, μέσω της εφαρμογής της στρατηγικής μας για Ασφάλεια σε Πραγματικές Συνθήκες.» &&&& &&&& &&&&
Toyota
moto