Αγωνιστικό Ζ αποκάλυψαν Nissan και NISMO
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αγωνιστικό Ζ αποκάλυψαν Nissan και NISMO

1.860 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2022)

Την αγωνιστική έκδοση του νέου Ζ αποκάλυψαν η Nissan και η NISMO, με το αυτοκίνητο να αναμένεται να λάβει μέρος στον αγώνα Fuji 24 Hour.

Έτοιμο για αγώνες

Πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει την εμφάνισή του ένα βίντεο που έδειχνε πως η Nissan με τη βοήθεια του τμήματος NISMO είχαν δημιουργήσει μία πιο σκληροπυρηνική έκδοση του νέου Ζ. Σήμερα, το μυστήριο έλαβε τέλος αφού παρουσιάστηκε ένα ειδικά προετοιμασμένο αγωνιστικό Nissan Z που θα λάβει μέρος στον αγώνα Fuji 24 Hour και θα βοηθήσει την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία να εξερευνήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί το νέο Z σε διαφορετικές κατηγορίες μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με αγωνιστικό προσανατολισμό

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό το νέο αγωνιστικό Ζ βασίζεται στο τυπικό μοντέλο, που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Αύγουστο. Ωστόσο οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν πραγματοποιήσει διάφορες τροποποιήσεις για να το καταστήσουν κατάλληλο για την πίστα. Η αγωνιστική έκδοση του νέου Z διαθέτει ένα σετ από νέες ζάντες αλουμινίου, αλλά και ένα σύστημα πέδησης της Brembo κατάλληλο για πίστα. Το καπό ενσωματώνει αεραγωγούς, ενώ στο πίσω μέρος έχει εγκατασταθεί μία μεγάλη αεροτομή. Από τις εικόνες που έχουμε στη διάθεσή μας φαίνεται πως το απογυμνωμένο εσωτερικό είναι εξοπλισμένο με roll cage.

Καμία αναφορά για τον κινητήρα

Σε ότι αφορά τον κινητήρα, δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση. Να θυμίσουμε πως στο τυπικό Ζ η ισχύς που προέρχεται από τον  3,0 λίτρων V6 twin-turbo κινητήρα ανέρχεται στους 405 ίππους και τα 475 Nm ροπής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
EUROINS PASXA
KIA