Aλλάζει η ονομασία των μοντέλων της Audi.

Aλλάζει η ονομασία των μοντέλων της Audi.

Aλλάζει η ονομασία των μοντέλων της Audi

8.098 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2017)

Νέο τρόπο για να γίνει πιο ευδιάκριτη η διαφορά ανάμεσα στα μοντέλα της βρήκε η Audi. Δείτε πως θα τα γνωρίζουμε πλέον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τρόπος ονομασίας των μοντέλων της Audi θα αλλάξει με βάση την απόδοση του κινητήρα του κάθε μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πιο συγκεκριμένα, οι ονομασίες από το Α1 μέχρι το Q7 θα παραμείνουν αναλλοίωτες, αλλά θα χρησιμοποιείται μαζί ένα νούμερο ανάλογα με τους ίππους του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα όσα μοντέλα έχουν από 108 ίππους μέχρι 128 θα έχουν το νούμερο 30. Το νούμερο 35 θα εμφανίζεται σε μοντέλα που έχουν απόδοση από 145 μέχρι 159 ίππους, το 40 για μοντέλα μεταξύ 165 και 198 ίππων κτλ. Το νούμερο στην κορυφή είναι το 70 και μοντέλα πάνω από 529 ίππους.

Με την νέα ονομασία, ένα μοντέλο σαν το Audi A3 1,6 TDI θα μετονομαστεί σε Α3 30 TDI. Οι νέες ονομασίες δεν θα εφαρμοστούν στα S μοντέλα, στα RS καθώς και στο R8.
 
Tα χαρακτηριστικά αυτά νούμερα θα βρίσκονται λοιπόν δίπλα στα TFSI, TDI, g-tron, e-tron για να επιτρέψουν στα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας να αναδειχτούν καλύτερα, ειδικά για αυτά που θα έχουν ηλεκτρικούς και υβριδικούς κινητήρες.

Το μέλος του συμβουλίου για τις Πωλήσεις και το Marketing της Audi, κ.Dietmar Voggenreiter δήλωσε: « Επειδή οι εναλλακτικές τεχνολογίες γίνονται ολοένα και πιο σχετικές, η μετατόπιση του κινητήρα ως χαρακτηριστικό απόδοσης ενδιαφέρει ολοένα και λιγότερο για τους πελάτες μας. Με τον νέο τρόπο γίνεται πλέον πιο ξεκάθαρη η διαφορά ανάμεσα στα μοντέλα μας».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
4green