" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με εμπλουτισμένο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας θα συνεχίζουν την εμπορική τους «καριέρα» τα Subaru WRX και WRX STI.

Τα WRX & WRX STI εξοπλίζονται με το νέο σύστημα infotainment STARLINK το οποίο διαθέτει οθόνη 6.2 ιντσών, CD player, SiriusXM satellite radio, HD Radio και συνδεσιμότητα Bluetooth/iPod/USB/AUX.

Η βασική αλλαγή στο Subaru WRX STI αφορά στην προσθήκη ενός πίσω spoiler.

Αλλάζουν τα WRX & WRX STI

Διαβάστηκε από 3841 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/4/2015

Με εμπλουτισμένο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας θα συνεχίζουν την εμπορική τους «καριέρα» τα Subaru WRX και WRX STI, ενώ και η μορφή τους αναβαθμίζεται με μικρές «πινελιές».

 
Η Subaru ανακοίνωσε μια σειρά αλλαγών για τα WRX και WRX STI. Μην περιμένετε κάτι σημαντικό, καθώς η διαφορά στο WRX είναι πως πλέον εξοπλίζεται με το νέο σύστημα infotainment STARLINK το οποίο διαθέτει οθόνη 6.2 ιντσών, CD player, SiriusXM satellite radio, HD Radio και συνδεσιμότητα Bluetooth/iPod/USB/AUX.

Επιπλέον, αναβαθμίζεται και η προσφερόμενη ασφάλεια του WRX, καθώς θα διατίθεται με μια βελτιωμένη έκδοση του συστήματος EyeSight που ενσωματώνει και τεχνολογία Lane Keep Assist. Ακόμα, οι εκδόσεις WRX Premium και Limited εξοπλίζονται με νέους τροχούς 18 ιντσών.

Τέλος, οι αλλαγές στο WRX STI αφορούν στην προσθήκη ενός πίσω spoiler, ενώ το παρόν δίνει και το προαναφερθέν σύστημα infotainment. Ακόμα, το WRX STI Limited αποκτά νέα εξοπλιστικά στοιχεία όπως τα Keyless Access, Blind Spot Detection και Rear Cross Traffic Alert.

 
  • Kostas

    Πανέμορφο αυτοκίνητο, αλλά και πανάκριβο! Πρόσφατα επικοινώνησα με την εταιρία να ρωτήσω πότε θα έρθει το ανανεωμένο Impreza και η απάντηση ήταν ότι δεν εισάγεται πλέον στη Ελλάδα, παρά μόνο το WRX. οκ καλώς, αλλά ποιος έχει να δώσει 50 χιλιάρικα για να το αγοράσει (συν βενζίνες και τεκμήρια); Κρίμα για την Subaru στην Ελλάδα...

      3