4 φωτογραφίες »

Αναβαθμισμένο Τοyota Αvalon

2.933 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2020)

Η Toyota προσέφερε νέες αναβαθμίσεις στο μεγάλο της σεντάν στηρίζοντας την κατηγορία που συνεχίζει να δέχεται πλήγμα από την άνοδο των SUV.


Mπορεί πολλές εταιρείες να έχουν εγκαταλείψει την κατηγορία των μεγάλων οικογενειακών σεντάν αλλά η Toyota δεν είναι μία από αυτές. Απόδειξη είναι οι αναβαθμίσεις που έδωσε στο Avalon που κυκλοφορεί στην αγορά των ΗΠΑ.

Όπως αναμενόταν, το Avalon λαμβάνει την Nightshade Εdition που δίνει στο αυτοκίνητο μαύρη γρίλια, μαύρους καθρέπτες και ίδιου χρώματος πίσω διαχύτη αλλά και μαύρα χερούλια στους καθρέπτες, νέο φινίρισμα στα πλαίσια των παραθύρων και 19άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Επιπλέον, η Toyota προσφέρει στο μοντέλο και σύστημα τετρακίνησης προαιρετικά, σε συνδυασμό μόνο με το 2,5 λίτρων μοτέρ που αποδίδει 208 άλογα και 251 Nm ροπής που συνεργάζεται με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο της φίρμας. Διαθέσιμη είναι και η TRD έκδοση του μοντέλου που προσφέρει νέο σύστημα εξάτμισης, πιο σφικτή ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα, νέο bodykit που περιλαμβάνει νέους σπορ διαχύτες και πιο σπορ πλαϊνές ποδιές.

Το υβριδικό Avalon αντικαθιστά την μπαταρία από νίκελ και μέταλλο με μια μπαταρία ιόντων λιθίου και παίρνει την ισχύ του από έναν 2,5 λίτρων κινητήρα και δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 218 ίππων.

Τέλος, η Toyota προσφέρει στο αναβαθμισμένο Avalon USB-C θύρες, περισσότερα χρώματα, περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης στην καμπίνα κ.α.
 
 

SPRING SEAT
citroen