Ανακοινώθηκε η πρώτη τιμή για το νέο VW ID.7 Tourer

2.752 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2024)
Ανακοινώθηκε η πρώτη τιμή για το νέο VW ID.7 Tourer
7 Φωτογραφίες »

- Ξεκίνησαν οι ευρωπαϊκές παραγγελίες του ID.7 Tourer.
- Με 286 άλογα και 545 Nm ροπής.
- Πορτμπαγκάζ για 1.714 λίτρα.
- Από 54.795 ευρώ στη Γερμανία.

Ξεκίνησαν οι ευρωπαϊκές παραγγελίες του ID.7 Tourer

Το εμπορικό λανσάρισμα του νέου ID.7 Tourer στην Ευρώπη ξεκίνησε η Volkswagen, ανακοινώνοντας τις πρώτες τιμές για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό βάγκον της ιστορίας της. Από 54.795 ευρώ ξεκινά στην αγορά της Γερμανίας το χωρίς ρύπους πρακτικό μοντέλο, το οποίο φυσικά αποτελεί την πιο πρακτική έκδοση του ID.7.

Με δύο επιλογές μπαταρίας

Η έλευση του Volkswagen ID.7 Tourer πριν από λίγες ημέρες συνδυάστηκε με την έλευση και ενός μεγαλύτερου πακέτου μπαταρίας, επιλογή η οποία θα προστεθεί και στην γκάμα του σεντάν, ID.7. Η νέα επιλογή μπαταρίας ισχύος 86 kWh προσφέρει αυτονομία 685 χλμ.. Ωστόσο, το ευρωπαϊκό εμπορικό λανσάρισμα γίνεται με το βασικό πακέτο μπαταρίας 77 kWh, που αποδίδει 607 χλμ. αυτονομία. Όταν το ID.7 Tourer Pro φορτίζεται σε ταχυφορτιστή ισχύος 175 kW η 77άρα μπαταρία μπορεί να φορτιστεί από 10 έως 80 τοις εκατό σε περίπου 28 λεπτά. 

Με 286 άλογα και 545 Nm ροπής

Να σημειωθεί πως ανεξάρτητα από την επιλογή μπαταρίας, το ID.7 Tourer θα εξοπλίζεται με ένα μόνο ηλεκτροκινητήρα, απόδοσης 286 αλόγων και 545 Nm ροπής, με την ισχύ να κατευθύνεται στους πίσω τροχούς.

Πλούσιος ο βασικός εξοπλισμός

Το βασικό ID.7 Tourer Pro είναι εξοπλισμένο μεταξύ άλλων με διζωνικό κλιματισμό με έξυπνους αεραγωγούς, αλλά και τη νέα οθόνη αφής 15 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας. Από κει και πέρα, το παρών δίνουν και πολλά άλλα χαρακτηριστικά όπως το επαυξημένης πραγματικότητας head-up display, ο φωνητικός βοηθός IDA, τέσσερις θύρες USB-C, συναγερμός, θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά, διαχωριστικό δίχτυ χώρου αποσκευών, προβολείς LED και πίσω φώτα LED , ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, σύστημα Keyless, αισθητήρας βροχής, μαύρες ράγες οροφής (75 kg φορτίο οροφής) και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
fiat