Ανακοινώθηκε ο ηλεκτρικός διάδοχος του Nissan Micra
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανακοινώθηκε ο ηλεκτρικός διάδοχος του Nissan Micra

3.667 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2022)

Ο διάδοχος του εμβληματικού Micra της Nissan θα είναι ένα ηλεκτρικό μικρο με αμάξωμα τύπου hatchback, σχεδιασμένο σύμφωνα με τη φιλοσοφία της ιαπωνικής μάρκας αλλά κατασκευασμένο από τη Renault πάνω στην πλατφόρμα CMF B-EV.

Στο ElectriCity της Renault άλλα με design από τη Nissan

Το όνομα του νέου μοντέλου της Nissan δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, άλλα γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα ηλεκτρικό μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Micra ως το νέο μικρο τής ιαπωνικής φίρμας. Η κατασκευή του οχήματος θα γίνει στο Κέντρο Renault ElectriCity στη Βόρεια Γαλλία και αναμένεται να παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με το ηλεκτρικό 5 της Renault, χωρίς όμως να χάσει την ταυτότητα του ως Nissan, καθώς ο σχεδιασμός έχει γίνει απο την Ιαπωνική φίρμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα βασίζεται στην πλατφόρμα της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi

Το ηλεκτροκίνητο μικρό της Nissan θα «πατάει» πάνω στην ηλέκτρικη πλατφόρμα CMF B-EV της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi και θα συμπλήρωσει την ηλεκτρική γκάμα της Nissan καθώς πλέον το καταναλωτικό κοινό θα έχει μια προσιτή ηλεκτρική επιλογή από την ιαπωνική φίρμα. Έτσι, μετά το LEAF και το crossover Ariya και σε συνάρτηση με το υβριδικό σύνολο που θα προστεθεί ως επιλογή στα ιδιαίτερα δημοφιλή Qashqai και X-Trail, η Nissan πορευεται με συνεπεία ως προς την υλοποίηση του οράματος της «Nissan Ambition 2030», ενός εγχειρήματος δηλαδή που σκοπεύει στην ανανέωση και βιωσιμότητα της αυτοκίνησης στην νέα εποχή.

Με σιλουέτα hatchback και προβολείς LED στο σήμα

Ως προς την εμφάνισή του, το νέο μοντέλο της Nissan θα διαθέτει συμβατική πεντάθυρη σιλουέτα hatchback και ένα κοντό σχετικά καπό με καθρέφτες και λαβές θυρών που δένουν αρμόνικα με το στιλιστικό concept του οχήματος. Διακρίνεται πως οι προβολείς και τα πίσω φώτα LED θα είναι σε σχήμα οβάλ, ενώ πιθανότατα θα υπάρχει LED φωτισμός και γύρω από το σήμα της Nissan. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda