Αριστερά η νέα μάσκα που θα έχει η ανανεωμένη EQS και δεξιά η μάσκα της S-Class.
2 Φωτογραφίες »

Αριστερά η νέα μάσκα που θα έχει η ανανεωμένη EQS και δεξιά η μάσκα της S-Class.

Ανανεωμένη Mercedes EQS: Με νέα μάσκα α λα S-Class και έξτρα αυτονομία

1.982 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2024)

- Η Mercedes φρεσκάρει την ηλεκτρική της λιμουζίνα.
- Νέα μάσκα α λα S-Class στην ανανεωμένη EQS.
- Μεγαλύτερη μπαταρία για αυτονομία στα 800 χλμ..
- Διαθέσιμη από το καλοκαίρι.

Η Mercedes φρεσκάρει την ηλεκτρική της λιμουζίνα

Η Mercedes ετοιμάζεται για την ανανέωση της EQS και όπως έγινε γνωστό η ηλεκτρική ναυαρχίδα όταν θα κάνει το ντεμπούτο της θα επωφεληθεί μεταξύ άλλων από μία νέα γρίλια για να αλλάξει την εμφάνισή της, ενώ θα εξοπλίζεται και με νέα, αναβαθμισμένη μπαταρία.

Νέα μάσκα α λα S-Class στην ανανεωμένη EQS

Η Mercedes θα προσφέρει μια παραδοσιακή μάσκα στην ηλεκτρική λιμουζίνα της, την EQS, ως μέρος μιας ευρύτερης αναθεώρησης που έχει σχεδιαστεί για να γίνει το αυτοκίνητο ακόμα πιο θελκτικό από άποψη εμφάνισής. Η νέας σχεδίασης συμβατική μάσκα με το τρίακτινο αστέρι τοποθετημένο στο καπό θα πρόκειται ουσιαστικά για μία έκδοση της μάσκας που υπάρχει στην S-Class, όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική εικόνα του θέματος. Η νέα μάσκα δε θα είναι η μοναδική που θα έχει διαθέσιμη η ανανεωμένη EQS, αφού η τρέχουσα μάσκα, όπου το σήμα της Mercedes είναι ενσωματωμένο στην επιφάνειά της, θα παραμείνει ως επιλογή.

«Μερικοί πελάτες μας θα θέλουν να διατηρήσουν μια πιο σπορ εμφάνιση και να έχουν το αστέρι ενσωματωμένο στο πάνελ και κάποιοι πιστεύουμε ότι θα θέλουν να έχουν την πιο παραδοσιακή εμφάνιση», είπε ο επικεφαλής της Mercedes, Ola Kallenius για την κίνηση αυτή, μιλώντας στους επενδυτές της εταιρείας.


Η τρέχουσα μάσκα, όπου το σήμα της Mercedes είναι ενσωματωμένο στην επιφάνειά της, θα παραμείνει ως επιλογή.
2 Φωτογραφίες »

Η τρέχουσα μάσκα, όπου το σήμα της Mercedes είναι ενσωματωμένο στην επιφάνειά της, θα παραμείνει ως επιλογή.

Μεγαλύτερη μπαταρία για αυτονομία στα 800 χλμ.

Εκτός από φρεσκαρισμένη, η EQS θα έρθει και με αναβαθμισμένη μπαταρία που θα βελτιώσει την αυτονομία. Η νέα μπαταρία αναμένεται να είναι η ίδια που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην EQS SUV και έχει αναβαθμιστεί από 108 kWh σε 118 kWh. Στην EQS SUV προσθέτει άλλα 50 χιλιόμετρα αυτονομίας, που ενδεχομένως σημαίνει ότι η αυτονομία της σεντάν EQS θα φτάσει κοντά στα 800 χιλιόμετρα.

Διαθέσιμη από το καλοκαίρι

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως η ανανεωμένη Mercedes EQS θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο του 2024.

test center
fiat