" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με αυξημένη ιπποδύναμη και προαιρετική επιλογή τετρακίνησης στην station wagon έκδοση έρχεται το ανανεωμένο Leon CUPRA.

Το ανανεωμένο SEAT Leon CUPRA ST θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση με την 4Drive τετρακίνηση της μάρκας, η οποία θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

Ανανεωμένο SEAT Leon CUPRA

Διαβάστηκε από 3484 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/12/2016

Η γκάμα του ανανεωμένου Leon έρχεται να συμπληρωθεί από την κορυφαία έκδοση CUPRA, με αυξημένη ιπποδύναμη αλλά και επιλογή τετρακίνησης στη station wagon έκδοση.

 
Εν αρχή ην η εμφάνιση και σε αυτό το κομμάτι η SEAT φρόντισε να προσδώσει στο ανανεωμένο κορυφαίο Leon μια εικόνα σαφώς πιο «αγριεμένη» συμπεριλαμβάνοντας και τις σχεδιαστικές ανανεώσεις που είδαμε στις απλές εκδόσεις του Leon, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε extreme επιλογές, οι οποίες άλλωστε δεν συνάδουν και με το παρελθόν των εκδόσεων CUPRA.

Όσον αφορά το πεδίο των επιδόσεων, όπου και εντοπίζουμε την κύρια αλλαγή, υπήρξε αύξηση της τάξεως της 10 ίππων, φτάνοντας τους 300 ίππους ισχύος, ενώ αναβαθμισμένη παρουσιάζεται και η ροπή κατά 30 Nm, έχοντας φτάσει τα 380 Nm (1.800-5.500 σ.α.λ.). «Καρδιά» αυτών των επιδόσεων είναι ο γνωστός δίλιτρος TSI κινητήρας του group.
 

Μια σημαντική λεπτομέρεια για το ανανεωμένο Leon CUPRA έχει να κάνει με την station wagon έκδοσή του, η οποία διατίθεται προαιρετικά με το σύστημα τετρακίνησης 4Drive της μάρκας και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί φωτογραφίες ή πληροφορίες για το εσωτερικό του ανανεωμένου Leon CUPRA, ωστόσο δεν αναμένεται να δούμε κάτι αξιοσημείωτο σε σχέση με την pro facelift έκδοση. Αναμένεται να έχει οθόνη αφής 8 ιντσών στη κεντρική κονσόλα, ενώ εκτός από το σύστημα πολυμέσων που θα διαθέτει, το ανανεωμένο CUPRA θα διαθέτει και όλα τα νέα συστήματα ασφαλείας.

Το εμπορικό ντεμπούτο του ανανεωμένου Leon CUPRA τέλος, αναμένεται τον προσεχή Φεβρουάριο και παρόλο που δεν υπάρχουν πληροφορίες για το κόστος κτήσης του, δεν αναμένονται σημαντικές διαφορές με την κοστολόγηση της έκδοσης πριν την ανανέωση.