Tο 2018 TLX είναι το τελευταίο Acura που θα πει αντίο στο μεγάλο ράμφος.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο 2018 TLX είναι το τελευταίο Acura που θα πει αντίο στο μεγάλο ράμφος.

Aνανέωση για Acura TLX

3.197 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2017)

Η Acura ανανέωσε το TLX σε τρεις βασικούς τομείς για το 2018. Τι αλλαγές έχουν γίνει; Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για την τιμή του;

Για την ανανέωση του TLX στα μέσα του κύκλου ζωής του, η ιαπωνική μάρκα επικεντρώνεται στην τελειοποίηση τριών στοιχείων : στο styling, στα διακοσμητικά και στην τεχνολογία.

Ο δεύτερος λόγος που η Acura πιστεύει ότι το ανανεωμένο TLX αξίζει τον κόπο είναι η προσθήκη μιας νέας έκδοσης σπορ A-Spec.

Ο δεύτερος λόγος που η Acura πιστεύει ότι το ανανεωμένο TLX αξίζει τον κόπο είναι η προσθήκη μιας νέας έκδοσης σπορ A-Spec.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ξεκινώντας με το σχεδιασμό, το 2018 TLX είναι το τελευταίο Acura που θα πει αντίο στο μεγάλο ράμφος,  και τη θέση του να παίρνει  μια πιο συμβατική μάσκα. Παίρνει επίσης νέους προβολείς με LED φλας, ένα νέο προφυλακτήρα, πιο ανάγλυφο καπό, νέα φτερά, πειραγμένα πίσω φώτα και διαφορετικό πίσω προφυλακτήρα και σύστημα εξάτμισης.

Ο δεύτερος λόγος που η Acura πιστεύει ότι το ανανεωμένο TLX αξίζει τον κόπο είναι η προσθήκη μιας νέας έκδοσης σπορ A-Spec που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με τον 294 ίππων V6 κινητήρα 3.5-λίτρων. Εκτός από τον κινητήρα 3.5-λίτρων V6 απόδοσης 294 ίππων, το 2018 TLX θα συνεχίσει να παρέχεται και με τον άμεσου ψεκασμού κινητηρα 2.4-λίτρων τεσσάρων κυλίνδρων απόδοσης 208 ίππων.
 
Για να αντικατασταθεί το απερχόμενο πακέτο GT, η εταιρία δίνει στο TLX μια πιο επιθετική εμφάνιση με ένα μοναδικό ταμπλό, στρογγυλά LED φώτα ομίχλης, μαρσπιέ, πίσω διαχύτη κ.α. Σκούροι τροχοί  19-ιντσών με φαρδύτερα ελαστικά 245-series συμπληρώνουν την σπορ ανάρτηση.

Η τρίτη και τελευταία ανανέωση της Acura για το TLX είναι το επανασχεδιασμένο σύστημα infotainment. Εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μια διπλή οθόνη, αλλά η Acura λέει ότι το νέο λογισμικό βελτιώνει το χρόνο απόκρισης του συστήματος κατά 30% και προσφέρει καλύτερο μενού, ενώ υποστηρίζει και Apple CarPlay, Android Auto και Sirius XM 2.0 εφαρμογές.

Ένα πακέτο  ασφάλειας έρχεται  το 2018, που περιέχει από το σύστημα επιβράδυνσης λίγο πριν τη σύγκρουση (CMBS) με αυτόματο φρενάρισμα εκτάκτου ανάγκης μέχρι Adaptive Cruise Control με λειτουργία χαμηλής ταχύτητας και σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας.

Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά το 2018 TLX σύμφωνα με πληροφορίες θα κοστολογηθεί όσο η έκδοση του 2017(30.000 ευρώ). Θα δούμε το νέο TLX με σάρκα και οστά στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης αυτή την εβδομάδα.

Πώς σας φαίνεται;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
test center