Το ανανεωμένο VW Scirocco θα κάνει την επίσημή του παρουσίαση στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο VW Scirocco θα κάνει την επίσημή του παρουσίαση στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ανανέωση για το VW Scirocco

9.968 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2014)

Η VW αποκάλυψε επίσημα το ανανεωμένο Scirocco, το οποίο φέρει μικρές στιλιστικές πινελιές και αναβαθμισμένη την γκάμα των υπαρχόντων κινητήρων του ομίλου.

Το ανανεωμένο VW Scirocco θα κάνει την επίσημή του παρουσίαση στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου μήνα. Το 6 χρονών σπορ μοντέλο της γερμανικής φίρμας δέχτηκε ένα φρεσκάρισμα τόσο εμφανισιακά όσο και μηχανολογικά, με την προοπτική –σύμφωνα με την εταιρεία- να παραμείνει για ακόμα 3 χρόνια, τουλάχιστον στην αγορά χωρίς να δούμε νέα γενιά.
Εξωτερικά, το ανανεωμένο Scirocco έχει πολύ μικρές αλλαγές και αυτές διακρίνονται στον εμπρός ελάχιστα επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, στα νέα bi-xenon φωτιστικά σώματα, στα νέα φώτα ημέρας τύπου LED και στην εμπρός γρίλια. Αν περάσουμε στο πίσω μέρος θα συναντήσουμε τους επανασχεδιασμένους φανούς τύπου LED, τον ανανεωμένο προφυλακτήρα και την πόρτα του χώρου αποσκευών. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε 5 νέες αποχρώσεις, καθώς και νέα σχέδια τροχών.
Στην καμπίνα του ανανεωμένου Scirocco διακρίνουμε μία αναβάθμιση στην ποιότητα των υλικών καθώς και νέα όργανα, τα οποία είναι δανεισμένα από το Golf GTI. Μία μικρή ανανέωση δέχτηκε και το δερμάτινο τιμόνι με το «κομμένο» κάτω μέρος του.
Όλα τα μηχανικά σύνολα θα εφοδιάζονται με το σύστημα stop/start και με σύστημα ανάκτησης ενέργειας, εκτός από τον 2λιτρο των 280 ίππων του Scirocco R. Όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται, είτε με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG (εκτός του 1,4 TSI) με την κίνηση να προέρχεται αποκλειστικά από τον εμπρός άξονα.
Ο γνώριμος 1,4 λτ. TSI αναβαθμίστηκε κατά 3 ίππους με την απόδοσή του να φτάνει πλέον τους 125 ίππους, ενώ οι 3 εκδόσεις των 2λιτρων μοτέρ θα προσφέρουν 180 ίππους (+20), 220 ίππους (+10) και 280 ίππους (+15). Επίσης, αναβαθμίστηκε και ο 2λιτρος πετρελαιοκινητήρας TDI, ο οποίος αποδίδει πλέον 150 (+10) και 184 (+7) ίππους.
Τέλος, το ανανεωμένο VW Scirocco έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη τον Αύγουστο και αργότερα θα διατεθεί στη Νότια Κορέα, Αυστραλία, Ρωσία, Αργεντινή και Κίνα. 

Tο ανανεωμένο Scirocco έχει πολύ μικρές αλλαγές και αυτές διακρίνονται στον εμπρός ελάχιστα επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.

Tο ανανεωμένο Scirocco έχει πολύ μικρές αλλαγές και αυτές διακρίνονται στον εμπρός ελάχιστα επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL