Το Datsun GO+ είναι το MPV μοντέλο του GO με τη διάταξη των καθισμάτων να είναι 5+2.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Datsun GO+ είναι το MPV μοντέλο του GO με τη διάταξη των καθισμάτων να είναι 5+2.

Το νέο Datsun GO+

6.533 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2013)

Η Datsun αποκάλυψε το δεύτερό της μοντέλο, το GO+, το οποίο αποτελεί την πολυμορφική εκδοχή του GO και το λανσάρισμά του έχει προγραμματιστεί για το 2014.

Το Datsun GO+ είναι το MPV μοντέλο του GO με τη διάταξη των καθισμάτων να είναι 5+2. Οι διαστάσεις του είναι 3.995 χλστ. μήκος, 1.635 χλστ. πλάτος και 1.485 χλστ. ύψος, ενώ μοιράζεται το μεταξόνιο με την απλή έκδοση, 2.450 χλστ. Εμφανισιακά, είναι πανομοιότυπο με το GO, ωστόσο το μήκος του έχει αυξηθεί κατά 210 χλστ., προσφέροντας έτσι πιο ευρύχωρη καμπίνα.
Το μηχανικό σύνολο που θα εφοδιάζεται το νέο MPV της Datsun είναι ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης των 1,2 λτ., ενώ συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων. Επίσης, η κίνηση του μοντέλου «πηγάζει» από τον εμπρόσθιο άξονα.
Το εσωτερικό είναι το ίδιο με αυτό του GO, αλλά στη θέση του ραδιοCD έχει τοποθετηθεί πλέον μια θέση στήριξης κινητού τηλεφώνου, δίνοντας την επιλογή στον οδηγό να συνδέσει το smartphone του με το «ηχοσύστημα».
Τα Datsun GO και GO+ θα κατασκευάζονται στην Ινδονησία και έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την παραγωγή τους κάποια στιγμή το επόμενο έτος. Για την ινδονησιακή αγορά η τιμή των μοντέλων δε θα ξεπερνά τα 100 εκατ. ρουπίες (6.710 ευρώ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
KIA