Αποκαλυπτήρια για το Ford Puma Hybrid Rally1 της M-Sport
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκαλυπτήρια για το Ford Puma Hybrid Rally1 της M-Sport

2.263 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2022)

Με την πρεμιέρα του M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 με το αγωνιστικό πλέον «κοστούμι» του, η Ford και η M-Sport γιορτάζουν μια συνεργασία 25 ετών κατά τη διάρκεια της οποίας κατακτήθηκαν επτά πρωταθλήματα.

Ιδού το Ford Puma Hybrid Rally1 της M-Sport

Η M-Sport Ford World Rally Team (WRT) έδωσε στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού την πρώτη τους ευκαιρία να δουν το συναρπαστικό αγωνιστικό «κοστούμι» του νέου M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 που θα ηλεκτρίσει το 2022 FIA World Rally Championship (WRC).
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι οδηγοί της M-Sport Ford για τη φετινή χρονιά

Το M‑Sport Ford Puma Hybrid Rally1 πραγματοποιεί το αγωνιστικό του ντεμπούτο στο Ράλι Μόντε Κάρλο που θα διεξαχθεί από τις 20 έως και τις 23 Ιανουαρίου. Καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν του 2022 στο WRC θα παραταχθούν τρία αυτοκίνητα με οδηγούς τους Craig Breen, Adrien Fourmaux και Gus Greensmith. Επιπλέον, ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο FIA World Rally Champion, Sébastien Loeb, ενώνει τις δυνάμεις του με την M‑Sport Ford World Rally Team στο φετινό Ράλι Μόντε Κάρλο, σε έναν αγώνα τον οποίο έχει κερδίσει επτά φορές στο παρελθόν.

Μ-Sport και Ford συνεργάζονται επί 25 χρόνια

Η σεζόν του 2022 στο WRC σηματοδοτεί την 25η επέτειο της επιτυχημένης συνεργασίας ανάμεσα στη Ford κα την M-Sport, κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν κατακτηθεί επτά Παγκόσμια Πρωταθλήματα και περισσότερες από 1.500 νίκες σε ειδικές διαδρομές με σημείο αναφοράς εμβληματικά αγωνιστικά αυτοκίνητα - συμπεριλαμβανομένων των M-Sport Ford Fiesta WRC και Ford Focus RS WRC. Από το ξεκίνημα της συνεργασίας τους, η M-Sport και η Ford έχουν σημειώσει ένα σημαντικό ρεκόρ κατακτώντας 268 συνεχόμενους βαθμούς στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw