Σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα θα κάνει την εμφάνισή της η «ανοιχτή» Lexus LC. Διαβάστε τι δηλώνει υψηλόβαθμο στέλεχος της ιαπωνικής premium φίρμας.

Σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα θα κάνει την εμφάνισή της η «ανοιχτή» Lexus LC. Διαβάστε τι δηλώνει υψηλόβαθμο στέλεχος της ιαπωνικής premium φίρμας.

Αργούν οι Lexus LC κάμπριο & LC F

2.281 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2018)

Η Lexus έχει στα πλάνα της το λανσάρισμα της «ανοιχτής» εκδοχής του LC και μιας πιο ισχυρής έκδοσης, ωστόσο διαρροές από το εσωτερικό της φίρμας αναφέρουν πως όλα αυτά αργούν πολύ ακόμα.

Η Lexus έχει κάνει εδώ και καιρό ξεκάθαρες τις προθέσεις της για την προσθήκη ενός κάμπριο μοντέλου στη γκάμα της, με το πράσινο φως να έχει ήδη δοθεί για το λανσάρισμα της «ανοιχτής» LC, σύμφωνα με πηγές από το εσωτερικό της εταιρείας. Εντούτοις, οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν πως η παρουσίαση του μοντέλου απέχει σχεδόν δύο χρόνια από σήμερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Επιπλέον, οι άνθρωποι της premium ιαπωνικής φίρμας κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους αφήνοντας απλά κάτι να αιωρείται, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του υψηλόβαθμου στελέχους της Lexus, Yoshihiro Sawa, σε βρετανικά Μέσα: «Ελπίζω ότι θα έχουμε ένα κάμπριο μοντέλο στο κοντινό μέλλον. Ξέρουμε ότι στην αγορά των premium μοντέλων οφείλουμε να έχουμε ένα ανοιχτό μοντέλο».

Πέραν αυτού, έχουν φουντώσει οι φήμες για το ντεμπούτο μιας νέας ισχυρής έκδοσης της LC, εν ονόματι LC F, η οποία σύμφωνα με κύκλους από το ιαπωνικό στρατόπεδο δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως για τη γραμμή παραγωγής. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η LC F θα παίρνει κίνηση από έναν ολοκαίνουργιο biturbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λτ. με απόδοση κοντά στους 630 ίππους, ενώ θα γίνεται εκτεταμμένη χρήση ανθρακονημάτων στο αμάξωμα προκειμένου να μειωθεί κατά πολύ το βάρος, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις επιδόσεις και την οδική συμπεριφορά.

Με τον ενα ή τον άλλο τρόπο, λοιπόν, μέσα στα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το θέμα των Lexus LC κάμπριο και LC F.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto