Audi Q3: Ένα αυθεντικό premium best-seller
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi Q3: Ένα αυθεντικό premium best-seller

15.216 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2022)

Σε μία χρονιά στην οποία η Audi ξεχώρισε πανευρωπαϊκά με την αύξηση των πωλήσεών της, το best-seller στην κλάση του, Audi Q3, εντυπωσίασε στην δημοφιλέστατη έκδοση των 150 ίππων.

Εξαιρετική για το τμήμα πωλήσεων της Audi στην Ελλάδα ήταν η χρονιά που ολοκληρώθηκε. Η γερμανική premium εταιρεία κατέγραψε αύξηση πωλήσεων 31,4% συγκριτικά με το 2020, αριθμός που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους πανευρωπαϊκά. Την ίδια στιγμή, η Audi έδειξε την δυναμική της και στον εγχώριο premium ανταγωνισμό, καθώς στις πωλήσεις λιανικής βρέθηκε στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Ελλήνων καταναλωτών.
 
Το πιο σημαντικό μερίδιο στην συγκεκριμένη επιτυχία, βέβαια, είχε το best-seller στην ιδιαίτερη κλάση των premium SUV. Ο λόγος για το Audi Q3, το οικογενειακό crossover που προσφέρεται σε ευρεία γκάμα κινητήρων (βενζίνης, mild hybrid, diesel και την δημοφιλέστατη για εταιρική χρήση Plug-in υβριδική), καθώς και σε τετρακίνητες εκδόσεις. Ένα μοντέλο που ξεχώρισε, έχοντας ως ναυαρχίδα την επιλογή με τον 1.500άρη κινητήρα των 150 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Εκλεπτυσμένο και πιο σπορτίφ με Sportback αμάξωμα

Εσωτερικό: Γνήσιο premium με hi-tech προσανατολισμό

Κινητήρας: 150 άλογα και με ήπια υβριδική τεχνολογία

Οδική συμπεριφορά: Αρχοντικό πάτημα και 6 προφίλ οδήγησης

Από 32.900 ευρώ και σε «πολεμικές» RS εκδόσεις

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LINGLONG VS TRAZANO
test center