Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κοντά στο εργοστάσιο της Volkswagen στη Νότιο Αφρική.

Εντοπίστηκε το νέο VW Golf R

6.204 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2019)

Μία πρώτη ματιά στο νέο VW Golf R έχουμε τη δυνατότητα να «ρίξουμε», καθώς το μοντέλο εντοπίστηκε στο δρόμο κατά τη διάρκεια δοκιμών.

Η μοναχική εικόνα την ισχυρής έκδοσης του «καυτού» hatch έρχεται από τη Νότιο Αφρική και παρόλο το γεγονός πως η ανάλυση είναι ιδιαιτέρως χαμηλή μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε μια πρώτη «γεύση». Κοιτώντας τις ζάντες φαίνεται πως αυτές είναι ίδιες με τους προαιρετικούς τροχούς 19 ιντσών που χρησιμοποιούνται στην προηγούμενη γενιά Golf R. Οι τροχοί φαίνεται πως «γεμίζουν» περισσότερο το χώρο κάτω από το φτερό σε σχέση με το προηγούμενης γενιάς Golf R, κάτι που προφανώς υποδηλώνει ότι σε σχέση με το κανονικό Golf η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος έχει μειωθεί.
 
Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει παρόμοιο σχεδιασμό με αυτόν του Golf GTE, ωστόσο πίσω από τη γρίλια κάνει την εμφάνισή του ένα μεγαλύτερο intercooler. Μία ακόμα διαφορά μεταξύ των μοντέλων είναι πως η γρίλια στο GTE φωτίζεται, ενώ στην προκειμένη περίπτωση κοσμείται με ασημένιο φινίρισα.
 
Σε ότι αφορά το πίσω μέρος δεν πιάστηκε στα πράσα, αλλά αναμένουμε πως στο πίσω μέρος θα δούμε τέσσερις απολήξεις για το σύστημα εξάτμισης και έναν αεροδυναμικό διαχύτη.
 
Τα χαρακτηριστικά του επόμενου Golf R δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά οι προϊστάμενοι της Volkswagen έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι η ταχύτερη επανάληψη του Golf 8ης γενιάς θα έχει περισσότερους από 300 ίππους και σύστημα τετρακίνησης. Το νέο Golf R παράλληλα θα επωφελείται από ένα ήπιο υβριδικό σύστημα.

Mercedes
test center