Best Car 2019: Οι 4 υπερτυχεροί νικητές!

4.019 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2019)

Βρέθηκαν οι 4 υπερτυχεροί του Best Car 2019 που κερδίζουν από ένα αυτοκίνητο για 6 μήνες με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Δείτε τι είπαν, αλλά και πως αντέδρασαν όταν έμαθαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης...

Με φόντο τα φετινά βραβεία του Best Car 2019 περισσότεροι από 30 τυχεροί αναγνώστες κέρδισαν πλούσια δώρα! Τέσσερις εξ αυτών, όμως, θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν από ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο και πιο συγκεκριμένα 1 Mercedes A-Class, 1 Audi A1, 1 Ford Focus και 1 Kia Ceed για 6 μήνες με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Μετά τη μεγάλη βραδιά της κλήρωσης διασταυρώσαμε τα στοιχεία, επικοινωνήσαμε με τους νικητές που ενθουσιάστηκαν από τα μεγάλα δώρα και σας παρουσιάζουμε τις αντιδράσεις τους...

Audi A1 για 6 μήνες με όλα τα έξοδα πληρωμένα: Σταύρος Δήμος
«Νιώθω πολύ τυχερός που κέρδισα ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο διαγωνισμό σας. Σε ευχαριστώ πολύ AutoΤρίτη!»


Ford Focus για 6 μήνες με όλα τα έξοδα πληρωμένα: Στέργιος Σακκάς
«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του AutoΤρίτη ​​​​​​για το υπέροχο δώρο. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ καινούργιο αυτοκίνητο κι έτσι είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μου. Συνεχίστε την καλή δουλειά!»


Kia Ceed για 6 μήνες με όλα τα έξοδα πληρωμένα: Δημήτρης Χριστοπέτρος
«Ο διαγωνισμός Best Car 2019 και το autotriti.gr μου έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσω το πανέμορφο Kia Ceed! Tι άλλο να ζητήσει κάποιος για να ξεκινήσει η χρονιά του; Ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο αυτό δώρο.»


Mercedes A-Class για 6 μήνες με όλα τα έξοδα πληρωμένα: Δημήτρης Μαγκιώρης
«Σας ευχαριστώ πολύ για το δώρο σας. Το συγκεκριμένο μοντέλο, η Mercedes A-Class, που θα έχω την τύχη να οδηγώ για έξι μήνες, θεωρώ ότι είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους. Μέσω εσάς μου δίνεται η δυνατότητα να το απολαύσω. Σας ευχαριστώ και πάλι. AutoΤρίτη η πλέον έγκυρη και σοβαρή ενημέρωση στο χώρο του αυτοκινήτου!!!»

 

PEUGEOT NEW EVANS
OPEL