• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Citroen C4 Cactus προσφέρει άνεση, κορυφαία οικονομία καυσίμου και πολύ καλή τιμή, ενώ το Renault Captur δίνει έμφαση στους χώρους και την πρακτικότητα.

Η άποψή μας

Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/12/2016

Και τα δύο μοντέλα της συγκριτικής δοκιμής επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο γιατί η κατηγορία των compact crossover κερδίζει συνεχώς έδαφος. Από εκεί και πέρα τώρα, το Citroen C4 Cactus μαζί με την διαφορετικότητα προσφέρει άνεση, κορυφαία οικονομία καυσίμου και πολύ καλή τιμή. Τέλος το Renault Captur δίνει έμφαση στους χώρους και την πρακτικότητα και, σε συνδυασμό με την πολύ καλή τιμή του, ξεχωρίζει για τον ολοκληρωμένο του χαρακτήρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • pan

    Εγώ φίλοι μου πριν το Cactus είχα ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο 200+ hp με φούλ εξοπλισμό (δερμάτινα ,Ηλιοροφές ,πιτσιλιστήρες φώτων auto-parking κτλπ!!!Το C4 Cactus στην έκδοση Feel που έχω τώρα δεν έχει ούτε τα μισά!!!Σας πληροφορώ ότι και το άλλο που τα είχε, τα περισσότερα ήταν άχρηστα και χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα!!!Το C4 Cactus είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο πολύ άνετο , ξεκούραστο , εντελώς ξεχωριστό που χαίρεσαι να το οδηγείς !!!!Δεν είναι τέλειο αλλά είναι επαρκέστατο για μια μέση ελληνική οικογένεια σύμφωνα με τις σημερινές συνθήκες!!!Βγάζει άνετα με το 45αρι ρεζερβουάρ του 930 χλμ και αν είναι κανείς είναι λίγο ποιο προσεκτικός μπορεί και 1000 χλμ!!!Με λίγα λόγια ξεχνάς το βενζινάδικο!!!!Και εγώ στην αρχή ήμουν διστακτικός για την αγορά του αλλά σύντομα άλλαξα εντελώς άποψη !!!Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός!!!

      6
  • Stratos

    Εκπλησσομαι απο την CITROEN που θεωρω μια πρωτοποριακη αυτοκινητοβιομηχανια να κατασκευαζει ενα αναχρονιστικο αυτοκινητο.

      3