Citroen C3 Aircross ή Kia Stonic με 100 άλογα;
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen C3 Aircross ή Kia Stonic με 100 άλογα;

9.792 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2021)

Τα Citroen C3 Aircross και Kia Stonic κοντράρονται στα 100 άλογα, εξοπλισμένα αμφότερα με 3κύλινδρους τούρμπο κινητήρες βενζίνης. Ποιο θα είναι ο νικητής;

C3 Aircross & Stonic έχουν κερδίσει το κοινό

Τα Citroen C3 Aircross και Kia Stonic είναι δύο μοντέλα από την κατηγορία των μικρών SUV που ξεχωρίζουν με την trendy, νεανική τους εμφάνιση, ενώ επιμελούνται με ασφάλεια και όλες τις ανέσεις την μετακίνηση των επιβατών που θα τα επιλέξουν για καθημερινή χρήση αλλά και για τις εκδρομές τους τα Σαββατοκύριακα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αμφότερα με 3κύλινδρους τούρμπο κινητήρες

Οι εκδόσεις στις οποίες προσφέρονται είναι αρκετές ωστόσο στις παρακάτω γραμμές θα συγκρίνουμε αυτές που βρίσκονται στο φάσμα των 100 ίππων. Τόσο το Citroen C3 Aircross όσο και το Kia Stonic στις εν λόγω εκδόσεις εξοπλίζονται από ικανούς τούρμπο κινητήρες βενζίνης, με το πρώτο να «κρύβει» κάτω από το καπό τον 1,2 λίτρων Puretech όπου προσφέρει 110 ίππους, ενώ το δεύτερο τον 1,0 λίτρου κινητήρα με ισχύ 100 ίππων.

Σχεδίαση: Ξεχωρίζει το C3 Aircross, trendy το Stonic

Το C3 Aircross έχει την ικανότητα να κάνει... μπαμ από μακριά που λέει και ο λαός, ξεχωρίζοντας με τον ιδιαίτερα σχεδιασμό του. Με το χαρακτηριστικό κάθετο πίσω μέρος και τον ιδιαίτερο μπροστινό πρόβολο, με τα λεπτά φώτα που έρχονται ως συνέχεια της γρίλιας και το μεγάλο προφυλαχτήρα, διαμορφώνει ένα ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο σχήμα, που χτυπάει στο μάτι.

Από τη μεριά τους το Kia Stonic, το οποίο φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στην κατηγορία του, ξεχωρίζει για τον trendy χαρακτήρα που προσδίδουν τα LED φώτα, η μάσκα, τα έντονα χρώματα στο αμάξωμα, αλλά και οι όμορφες ζάντες αλουμινίου. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος τέλος είναι εκείνη που το διαφοροποιεί και ενισχύει τη θέση του στο οδόστρωμα. Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
citroen