Citroen: «Τα ηλεκτρικά θα σκοτώσουν τα SUV»

Citroen: «Τα ηλεκτρικά θα σκοτώσουν τα SUV»

2.836 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2023)

Ο CEO της Citroen, o κ. Vincent Cobée, θεωρεί πως σύντομα οι εταιρείες θα σταματήσουν να παράγουν ηλεκτρικά SUV λόγω του μεγάλου τους βάρους, της αεροδυναμικής τους και της υψηλής φορολογίας που θα έχουν στο μέλλον.

Μπαίνει τέλος στα ηλεκτρικά SUV λόγω αεροδυναμικής και φορολογίας

Δεδομένος είναι ο θάνατος των SUV σύμφωνα τουλάχιστον με τον επικεφαλής της Citroen, κ. Vincent Cobée, o οποίος δεν δίστασε να δηλώσει πως: «O κόσμος των SUV είναι τελειωμένος, ακόμη και εάν αυτή την στιγμή, οι αριθμοί δεν με δικαιώνουν». 

Ένας λόγος για τον οποίον η αυτοκινητοβιομηχανία θα σταματήσει να παράγει SUV είναι η αεροδυναμική, σύμφωνα πάντα με τον Cobée. «Σε ένα ηλεκτρικό, εάν η αεροδυναμική του είναι κακή, τότε το πέναλτι στο κομμάτι της αυτονομίας είναι τεράστιο. Μπορεί να χάσεις ακόμη και 50 χιλιόμετρα αυτονομίας» ανέφερε. Μια λύση θα ήταν τα SUV να εξοπλίζονται με μεγαλύτερες μπαταρίες αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολo». Ο Cobée εκτιμά πως οι εταιρείες θα αρχίσουν να περιορίζουν το βάρος των ηλεκτρικών και το μέγεθος των μπαταριών λόγω της φορολογίας, όπως φημολογείται πως ετοιμάζεται να κάνει η Γαλλία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center