• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
8 φωτογραφίες »

Νέο C3 & C4 Aircross και φρεσκάρισμα στα SUV

46.036 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2021)

Προϊοντικός οργασμός για την Citroen μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Νέα SUV, φρεσκαρίσματα και αλλαγές σε σχεδόν όλη τη γκάμα. Δείτε τι μας επιφυλάσσουν οι Γάλλοι.

CITROEN: C3: Το πιο άνετο μικρό της ελληνικής αγοράς

Η Citroen διανύει μια πολύ καλή περίοδο, έχοντας μια πλήρη γκάμα τεχνολογικά εξελιγμένων μοντέλων, με τη δική της χαρακτηριστική σχεδιαστική υπογραφή και προεξάρχον στοιχείο την άνεση, κάτι για το οποίο άλλωστε οι Γάλλοι φημίζονται εδώ και δεκαετίες. Η επανάσταση την οποία ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια η Citroen θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια, βάζοντας το τρένο της γαλλικής μάρκας στις ράγες της επιτυχίας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Για τον λόγο αυτό και σκοπεύει μέσα στην επόμενη 5ετία να φρεσκάρει την γκάμα της, είτε επενδύοντας περισσότερο στα αμιγώς ηλεκτρικά και τα κλασικά της best seller, είτε αποσύροντας αυτοκίνητα που δεν σημειώνουν υψηλές πωλήσεις. Στην δεύτερη κατηγορία εντάσσονται οι «τίτλοι τέλους» στο δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης, C1, καθώς και η λήξη της παραγωγής των C4 Space Tourer και C4 Picasso.

«Τέλος εποχής» για το αυτοκίνητο πόλης, Citroen C1.

«Τέλος εποχής» για το αυτοκίνητο πόλης, Citroen C1.

 

Τρία νέα μοντέλα και ένα facelift μέσα στο 2021

Όσον αφορά τις νέες αφίξεις, η γαλλική μάρκα μάς έχει προϊδεάσει ήδη εδώ και μερικούς μήνες. Η έλευση του 2021 έφερε τρία καινούργια μοντέλα διαφορετικού αμαξώματος. Πρώτα από όλα είδαμε το Citroen C4, ένα μοντέλο που συνδυάζει δύο σχεδιαστικούς κόσμους και κινείται ανάμεσα στην κατηγορία των SUV πόλης και στα compact sedan, καθώς αφενός έχει crossover στοιχεία όπως η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αφετέρου η κλίση της οροφής θυμίζει coupe.

Στην κατηγορία των οικογενειακών sedan συναντάμε την C5 X.

Στην κατηγορία των οικογενειακών sedan συναντάμε την C5 X.