• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο QX80 θα χρησιμοποιήσει την ίδια πλατφόρμα και τα ίδια μηχανικά σύνολα με το προηγούμενο μοντέλο.

O εσωτερικός διάκοσμος θα βελτιωθεί σημαντικά στον τομέα της πολυτέλειας.

Ο Krueger δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση ή το εσωτερικό του νέου SUV.

Δεν αλλάζει το νέο QX80

Διαβάστηκε από 2924 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/5/2017

Σύμφωνα με το πρόεδρο της Ιnfiniti, το νέο QX80 δεν θα απομακρυνθεί από τo απερχόμενο αυτοκίνητο, θα υιοθετήσει όμως πολλά στοιχεία από το concept που παρουσίαστηκε στην Νέα Υόρκη.

 
Νέες αναφορές κάνουν λόγο ότι το QX80 Monograph concept που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης στην ουσία θα είναι, με λίγες αλλαγές, το μοντέλο SUV επόμενης γενιάς που θα φτάσει στα τέλη του 2017.

Μιλώντας σε διεθνές μέσο ενημέρωσης, ο πρόεδρος της Infiniti κ. Roland Krueger επιβεβαίωσε το γεγονός ότι το νέο QX80 θα χρησιμοποιήσει την ίδια πλατφόρμα και τα ίδια μηχανικά σύνολα με το προηγούμενο μοντέλο υιοθετώντας τον 5.6 λίτρων V8 κινητήρα 400 ίππων. Ο ίδιος δήλωσε ακριβώς: « Το απερχόμενο μοντέλο είναι ένα επιτυχημένο αυτοκίνητο με πολύ επιτυχημένη αρχιτεκτονική και ταιριάζει απόλυτα στην αγορά.  Όσον αφορά στους κινητήρες, για ένα αυτοκίνητο 7 θέσεων, πιστεύω είναι ο ιδανικός».
 
Ο Krueger δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση ή το εσωτερικό του νέου SUV αλλά σύμφωνα με διαρροές οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν ότι το νέο μοντέλο θα κινηθεί σχεδιαστικά στο ίδιο πλαίσιο με το concept ενώ ο εσωτερικός διάκοσμος θα βελτιωθεί σημαντικά στον τομέα της πολυτέλειας.