Τις δυνάμεις τους ένωσαν οι Aston Martin και TAG Heuer, με το αποτέλεσμα που απορρέει να ονομάζεται Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition.

Η Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition είναι μία ειδική έκδοση της DBS Superleggera.

Mόλις 50 μονάδες της Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition θα κατασκευαστούν.

Δεν βλέπεις την ώρα για αυτή την Aston Martin

2.179 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2019)

Τις δυνάμεις τους ένωσαν οι Aston Martin και TAG Heuer, με το αποτέλεσμα που απορρέει να ονομάζεται Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition.

Η Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition είναι μία ειδική έκδοση της DBS Superleggera. Το μοντέλο έρχεται βαμμένο σε μαύρο χρώμα διαθέτοντας ταυτόχρονα χαρακτηριστικά από ίνες άνθρακα. Ο εξωτερικός χρωματισμός έρχεται σε αντίθεση με τις κόκκινες λεπτομέρειες που ενσωματώνονται στα ελαστικά Pirelli Color Edition, ενώ την ίδια απόχρωση έχουν και οι δαγκάνες του συστήματος πέδησης.
 
Στο εσωτερικό το ίδιο θέμα συνεχίζεται, με τα μαύρα μπάκετ καθίσματα να κοσμούνται από κόκκινες ραφές, ενώ στην ίδια απόχρωση βρίσκεται ραμμένο το λογότυπο της γνωστής εταιρείας κατασκευής ρολογιών (TAG Heuer).
 
Η ειδική αυτή έκδοση δεν διαφοροποιεί στο ελάχιστο την «καρδιά» του βρετανικού supercar, το οποίο παίρνει ισχύ από τον twin-turbo 5.2-λίτρων V12 κινητήρα, που προσφέρει 715 ίππους και 900 Nm ροπής, κάνοντας το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Aston Martin δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές, ωστόσο γνωστοποίησε πως μόλις 50 μονάδες της Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition θα κατασκευαστούν.

FORD E-TRANSIT
fiat