Τα φώτα στο πίσω μέρος της νέας Lancia Ypsilon θυμίζουν κάπως εκείνα της θρυλικής Stratos.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα φώτα στο πίσω μέρος της νέας Lancia Ypsilon θυμίζουν κάπως εκείνα της θρυλικής Stratos.

Διέρρευσαν φωτογραφίες της νέας Lancia Ypsilon

19.556 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2023)

- Έπεσαν μέσα οι προβλέψεις: LED φώτα και τρεις αεραγωγούς μπροστά
- Πίσω μέρος που θυμίζει τη Stratos, φώτα εμπνευσμένα από το πρωτότυπο
- Διακοσμημένο με το σύστημα SALA το εσωτερικό
- Έρχεται σε δύο εκδόσεις, υβριδική και ηλεκτρική

Έπεσαν μέσα οι προβλέψεις: LED και τρεις αεροτομές έχει ο προφυλακτήρας

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων για την επερχόμενη Lancia Ypsilon, φαίνεται πως οι προβλέψεις που δημοσιεύτηκαν την περασμένη βδομάδα πλησίαζαν την αλήθεια. Τώρα, δύο νέες φωτογραφίες κάνουν το γύρω του διαδικτύου για το μοντέλο που αναμένεται να παρουσιαστεί τον Φλεβάρη του 2024. Όπως έδειχναν οι προβλέψεις, η σχεδίαση της νέας Lancia Ypsilon ακολουθεί το Pu+Ra HPE concept, με μια παχιά, μαύρη λωρίδα στο χείλος του καπό και ασημένια γράμματα με το όνομα της μάρκας «Lancia» πάνω της. Από κάτω τυλίγονται τρεις λεπτές λωρίδες LED, ενώ οι προβολείς βρίσκονται στις δύο άκρες του μπροστινού προφυλακτήρα (δίνοντας της ένα κάπως αλλήθωρο «βλέμμα»). Ο προφυλακτήρας επίσης διακοσμείται με έναν μεγάλο κεντρικό αεραγωγό ή και δύο μικρότερους κάθετους, σαν σχισμές, δεξιά κι αριστερά.

Πίσω μέρος που θυμίζει τη Stratos, φώτα εμπνευσμένα από το πρωτότυπο

Το πίσω μέρος είναι σχετικά απλούστερο απ΄ το μπροστινό, πάλι κοντά στις προβλέψεις που παρουσιάστηκαν. Οι φωτογραφίες δείχνουν δύο ακρογωνιαία κυκλικά φώτα, εμπνευσμένα απ΄ το πρωτότυπο με σαφείς καταβολές από την θρυλική Lancia Stratos, τα οποία φέρουν εντός τους δύο οριζόντια «Υ» ως φωτιζόμενη «υπογραφή». Τα χωρίζει μια μαύρη λωρίδα, η οποία φαίνεται πως έχει σχεδιαστεί για να απηχεί με το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου. Σε αντίθεση με τις προβλέψεις, το πίσω μέρος δεν φαίνεται να έχει το όνομα της Lancia γραμμένο πάνω του. Δύο πρόσθετες λεπτομέρειες που είναι δύσκολο να διακριθούν δείχνουν πως η νέα Ypsilon θα διαθέτει μια μικρή διακοσμητική οπίσθια αεροτομή και κυρτό παράθυρο. Σε γενικές γραμμές επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως οι γωνίες που έχουν επιλέξει οι σχεδιαστές της Lancia στο πίσω μέρος κάνουν σαφή αναφορά στη Stratos.


Μπροστά ξεχωρίζει η μαύρη φάσα με την ονομασία της Lancia στο κέντρο, καθώς επίσης και τα πολυγωνικά φώτα στις άκρες του προφυλακτήρα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μπροστά ξεχωρίζει η μαύρη φάσα με την ονομασία της Lancia στο κέντρο, καθώς επίσης και τα πολυγωνικά φώτα στις άκρες του προφυλακτήρα.

Διακοσμημένο με το σύστημα SALA το εσωτερικό

Όσον αφορά το εσωτερικό της νέα Ypsilon, οι φήμες λένε πως θα περιέχει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SALA της Lancia, με δύο οθόνες αφής υψηλής ευκρίνειας και πλήρως εξατομικευμένο λειτουργικό σύστημα. Αναμένεται να διαθέτει τιμόνι με αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ένα τραπέζι που θα μοιάζει με δίσκο, και μια φωτιζόμενη σφαίρα απάνω στο καντράν που θυμίζει το Amazon Echo.

Έρχεται σε δύο εκδόσεις, υβριδική και ηλεκτρική

Η Lancia έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η Ypsilon θα έχει δύο εκδόσεις, μια υβριδική και μια ηλεκτρική. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε προς το παρόν, αλλά φαίνεται πως η ηλεκτρική θα έχει πιθανώς πολλά κοινά με το Jeep Avenger ή το Peugeot e-208, οπότε μπορούμε να περιμένουμε ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 156 ίππων, τροφοδοτούμενο από μια μπαταρία 54 kWh που θα προσφέρει αυτονομία περίπου 400 χιλιομέτρων.

Mercedes
moto