Οικονομία στην κατανάλωση
Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο της Ford και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο της Ford και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Δοκιμάζεται το ηλεκτρικό SUV της Ford πριν το ντεμπούτο του φέτος!

2.206 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2023)

Η Ford ετοιμάζει το νέο της ηλεκτρικό SUV για την Ευρώπη και λίγο πριν την πλήρη αποκάλυψη το μοντέλο συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης.

Έτοιμο το ηλεκτρικό SUV της Ford

Η Ford ετοιμάζει πολλά νέα ηλεκτρικά μοντέλα προκειμένου να εξηλεκτρίσει την γκάμα της στην Ευρώπη.  Ένα από αυτά είναι ένα καινούργιο SUV, το οποίο θα βασιστεί στην πλατφόρμα ΜΕΒ του Ομίλου Volkswagen, ύστερα από σχετική συμφωνία στην οποία προχώρησαν οι δύο μάρκες πριν από κάποια χρόνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εντοπίστηκε σε δοκιμές στην Κολωνία

Σήμερα, το εν λόγω μοντέλο εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στο εργοστάσιο της μάρκας στην Κολωνία, φέροντας βαρύ και ολόσωμο καμουφλάζ που δε μας βοηθούν να βγάλουμε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για την εξωτερική του εμφάνιση. Ωστόσο μας επιβεβαιώνουν πώς οι δοκιμές είναι σε προχωρημένο στάδιο και πως η πλήρη αποκάλυψη δε θα αργήσει να πραγματοποιηθεί.

Πάνω από το ηλεκτρικό Puma στην γκάμα της Ford

Αυτό το νέο ηλεκτρικό SUV θα τοποθετηθεί στην γκάμα της εταιρείας πάνω από το αμιγώς ηλεκτρικό Puma που θα κυκλοφορήσει το 2024. Το πρώτο θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Ford στην Κολωνία της Γερμανίας, ενώ το δεύτερο στη Ρουμανία. Επίσης η Ford έχει επιβεβαιώσει πως θα κατασκευάσει ακόμα ένα ηλεκτρικό «Sport Crossover» που θα είναι τοποθετημένο μεταξύ του crossover που δοκιμάζεται σήμερα και της Mustang Mach-E. Και αυτό θα είναι βασισμένο στην ΜΕΒ και θα κατασκευαστεί στην Κολωνία.

Με στιβαρό σχεδιασμό

Αυτό που μπορούμε με επιφύλαξη να πούμε είναι πως το χωρίς ρύπους SUV θα έχει στιβαρό σχεδιασμό, αλλά και τη δική του σχεδιαστική ταυτότητα. Αυτό έχουν προσπαθήσει να αποδώσουν στο ανεπίσημο σχέδιο, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress, το οποίο μπορείτε να δείτε στην κορυφή του κειμένου.

Αυτονομία 500 χλμ.

Το νέο SUV της Ford θα είναι πιθανότατα παρόμοιο σε μέγεθος με το Volkswagen ID.4, επειδή βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα MEB. Η αυτονομία του θα είναι στα 500 χιλιόμετρα, ενώ θα μπορεί να εξοπλίζεται με ένα ή και δύο ηλεκτρικά μοτέρ με ισχύ έως και 300 περίπου ίππους για τις πιο ισχυρές εκδόσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ford θα υπάρχουν προσεχώς, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Έτοιμο το ηλεκτρικό SUV της Ford!
- Εντοπίστηκε σε δοκιμές στην Κολωνία
- Πάνω από το ηλεκτρικό Puma στην γκάμα της Ford.
- Με στιβαρό σχεδιασμό.
- Αυτονομία 500 χλμ.
Θα προτιμούσες το καινούργιο ηλεκτρικό της Ford ή το plug-in hybrid Kuga;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
MOPAR WINTER CHECK UP
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel