Nεανικό, μοντέρνο και καλοφτιαγμένο το εσωτερικό του ανανεωμένου Citroen C3 με ελάχιστες διαφορές σε σχέση με πριν.
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nεανικό, μοντέρνο και καλοφτιαγμένο το εσωτερικό του ανανεωμένου Citroen C3 με ελάχιστες διαφορές σε σχέση με πριν.

Εσωτερικό-Χώροι: Με αναπαυτικά καθίσματα-πολυθρόνες

66.102 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2020)

Με την πρώτη ματιά δύσκολα βρίσκεις διαφορές στην ξεχωριστή και μοντέρνα καμπίνα του ανανεωμένου Citroën C3. Το τετραγωνισμένης αισθητικής ταμπλό χαρακτηρίζεται από τη χρήση σκληρού πλαστικού, ωστόσο διαθέτει πληθώρα λεπτομερειών που αναδεικνύουν τη μοντέρνα αισθητική, αλλά και τη γερή συναρμολόγηση. Ουσιαστικά τη διαφορά σε σχέση με πριν κάνει η προσθήκη των καθισμάτων Advanced Comfort (που έχουν ήδη λάβει τα μεγαλύτερα C5 Aircross SUV και C4 Cactus) και ενός υποβραχιονίου για τον οδηγό.

Τη διαφορά στην καμπίνα και στην άνεση κάνουν τα νέα Advanced Comfort καθίσματα-πολυθρόνες.

Τη διαφορά στην καμπίνα και στην άνεση κάνουν τα νέα Advanced Comfort καθίσματα-πολυθρόνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Επίσης υπάρχουν δύο επιλογές φινιρίσματος, μία Techwood με επένδυση «ξύλου» όπως το μοντέλο της δοκιμής και περισσότερο μαλακό υλικό και μία Emerald που δίνει έμφαση στον δυναμικό χαρακτήρα του γαλλικού μικρού. Η οθόνη αφής των 7 ιντσών δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό και περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζεται ο οδηγός, ενώ η τεχνολογία Mirror Screen διασφαλίζει πως το ανανεωμένο C3 είναι συμβατό τόσο με Android Auto, όσο και με το σύστημα Apple CarPlay. Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει τα συστήματα Connect Assist, Connect Nav για την πλοήγηση και το Connect Play για το σύστημα infotainment. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι μεγάλος και περιλαμβάνει 12 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας όπως, νέους σένσορες parking εμπρός και πίσω, keyless entry, αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση ανάγκης, σύστημα ανίχνευσης τυφλών σημείων , πίσω κάμερα, Hill Start Αssist, προσαρμοζόμενο cruise control κ.α. 

Ικανοποιητικό σε χώρους και πρακτικό
Γύρω από την ευρυχωρία δεν έχει αλλάξει κάτι και έτσι το C3 συνεχίζει να προσφέρει άκρως ικανοποιητικούς χώρους για τους επιβάτες. Στο πίσω κάθισμα φιλοξενούνται πολύ άνετα 2 άτομα ακόμα και άνω του μέσου όρου ύψους. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 300 λίτρων και συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους της κατηγορίας, ωστόσο το ψηλό κατώφλι φόρτωσής του δυσχεραίνει την φόρτωση. Το άνοιγμα πάντως είναι μεγάλο, ενώ και ο χώρος είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμος μέσω του κανονικού του σχήματος.

Στην καμπίνα των επιβατών του C3 υπάρχουν αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα, άλλες πρακτικές και άλλες λιγότερο πρακτικές. Στη βάση της κεντρικής κονσόλας βρίσκονται δυο ποτηροθήκες, όμως η θέση δεν είναι καλή γιατί δυσχεραίνεται η πρόσβαση σε αυτές όταν ο επιλογέας έχει επιλεγμένες τις μονές σχέσεις. Αντίθετα η θέση για αντικείμενα πάνω από αυτές και ελέω απουσίας διακοπτών, είναι πολύ πρακτική. Μεγάλες είναι και οι θήκες στα εσωτερικά των θυρών όπως και το ντουλαπάκι στην πλευρά του συνοδηγού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda