5 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Ford Kuga diesel

276.163 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2021)

Το Ford Kuga παίζει σε διπλό ταμπλό, στοχεύοντας τους αγοραστές των C-SUV, αλλά γλυκοκοιτάζοντας παράλληλα και προς αυτούς των μεσαίων SUV. Κατηγορίες που το diesel ακόμα κρατάει γερά, συνεπώς και η Ford στηρίζει πολλά στον 1,5 EcoBlue κινητήρα της που εφοδιάζει το Kuga.


Το νέας γενιάς Kuga άλλαξε ριζικά σε όλους τους τομείς με στόχο να έρθει ακόμα πιο κοντά στις σύγχρονες ανάγκες και θέλω των καταναλωτών. Ωστόσο υπάρχουν και στοιχεία που έμειναν τα ίδια, όπως ο EcoBlue κινητήρας 1,5 λτ. των 120 ίππων που συνεχίζει και σε αυτή τη γενιά να πρωταγωνιστεί στο νέο Kuga. Άλλωστε στα μικρομεσαία SUV βλέπουμε πως το diesel απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του κόσμου και των κατασκευαστών. Μάλιστα το νέο Kuga, με μήκος 4,61 μ. φλερτάρει με την παραπάνω κλάση των μεσαίων SUV, εκεί που το diesel κυριαρχεί.

Όπως είδαμε και στην βενζινοκίνητη έκδοση, το νέο Kuga βασίζεται πάνω στην C2 πλατφόρμα της Ford και σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι 83 χλστ. μακρύτερο (4.614 χλστ.), 45 χλστ. φαρδύτερο (1.883 χλστ.) και 42 χλστ. χαμηλότερο (1.661 χλστ.) με τις νέες αναλογίες και τα όμορφα άκρα να τονίζουν την κομψότητα, που ζητά ο σύγχρονος αγοραστής της κατηγορίας. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
NISSAN