Δοκιμή: Ανανεωμένο SEAT Ibiza με φυσικό αέριο
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Ανανεωμένο SEAT Ibiza με φυσικό αέριο

30.933 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2022)

Έχει μικρό κόστος μετακίνησης, μπαίνει κάθε μέρα στον δακτύλιο και προβάλλει μία ευχάριστη οδηγική αίσθηση. Το ανανεωμένο αεριοκίνητο SEAT Ibiza φαντάζει ως μία ιδανική, προσιτή λύση για οικονομία. Μήπως όμως υπάρχει και ένα «αλλά»;

«Βγάζει» 320 χλμ. με 15 ευρώ

Τα εναλλακτικά καύσιμα, LPG και CNG είναι μία από τις διαθέσιμες επιλογές όσων επιθυμούν πολύ χαμηλά κόστη στις μετακινήσεις τους. Εσχάτως μάλιστα, ο συγκεκριμένος τρόπος μετακίνησης απέκτησε ένα έξτρα πλεονέκτημα, αυτό της ελεύθερης διέλευσης στον «πράσινο» δακτύλιο. Ναι, πρόκειται για λύσεις οικονομίας που συνδυάζουν παράλληλα και πιο φιλικό προς το περιβάλλον προφίλ.
 
Επειδή, κακά τα ψέματα, η πλειοψηφία των αγοραστών θα κοιτάξει πρώτα την... τσέπη της, το ανανεωμένο αεριοκίνητο SEAT Ibiza με την δεξαμενή φυσικού αερίου (CNG) τους 90 ίππους και τον κάπως δύσκολο ανεφοδιασμό (λιγοστά πρατήρια) είναι μία ενδιαφέρουσα κόμπακτ πρόταση στην κατηγορία των μικρών. Στην διάθεσή μας βρέθηκε η μεσαία έκδοση εξοπλισμού Style, η οποία είναι πλούσια σε παροχές (15άρες ζάντες αλουμινίου, διζωνικός κλιματισμός, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες) και έχει αρχικό κόστος τα 18.490 ευρώ.


Όπως συμβαίνει σε άλλα καινούργια μοντέλα της SEAT, το όνομα του μοντέλου είναι γραμμένο «στο χέρι».

Όπως συμβαίνει σε άλλα καινούργια μοντέλα της SEAT, το όνομα του μοντέλου είναι γραμμένο «στο χέρι».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο μοντέρνο και με στάνταρ LED φώτα

Η πρόσφατη ανανέωση του SEAT Ibiza έφερε στο supermini των Ισπανών μία πιο στιλάτη στο σύνολό της σχεδίαση. Χαρακτηριστικότερη προσθήκη-αλλαγή, η νέα γραμματοσειρά του ονόματος στο πίσω μέρος, design που θυμίζει χειρόγραφο. Μικρές αλλαγές συναντάμε στο εμπρός και το πίσω μέρος, όπου το έμβλημα της εταιρείας έχει φινίρισμα σε δύο τόνους χρωμίου. Από εκεί και πέρα, στάνταρ από την βασική έκδοση Business Full Link είναι ο LED φωτισμός (ημέρας, προβολείς, πίσω), δύο είναι οι επιλογές διάστασης στις ζάντες (15 και 16 machined ίντσες την κορυφαία έκδοση Optimum), ενώ στην χρωματική παλέτα έχουν προστεθεί δύο νέες αποχρώσεις του μπλε: Sapphire Blue και Asphalt Blue.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto