Δοκιμή: VW Polo TGI
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: VW Polo TGI

54.794 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2020)

Ένα μικρό που κάνει τεράστια οικονομία: Το VW Polo με κινητήρα βενζίνης-φυσικού αερίου, κάνει 100 χλμ. με 3,5 ευρώ, δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και έχει σχεδόν 500 χιλιόμετρα αυτονομίας, ενώ πλέον εξοπλίζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο προς όφελος των επιδόσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το VW Polo αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας του δίνοντας έμφαση στην ευρυχωρία, στην άνεση και στην ποιοτική του κατασκευή. Η έκδοση TGI με κινητήρα διπλού καυσίμου, πέρα από τα παραπάνω έρχεται να προσθέσει και την κορυφαία οικονομία καυσίμου, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για αυτούς, που κάθε χρόνο βλέπουν στο κοντέρ τους να έχουν προστεθεί πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα. 

Από 17.400 ευρώ με δώρο καύσιμα αξίας 400 ευρώ.
Το «χιλιάρι» Polo με τον κινητήρα CNG των 90 ίππων είναι διαθέσιμο με αρκετά πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλεια (από στάνταρ τροχούς αλουμινίου 15 ιντσών, κλιματισμό και σύστημα infotainment με οθόνη 6,5 ιντσών, μέχρι σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης και δωρεάν υπηρεσίες VW Connect για ένα χρόνο. Για όλα αυτά το τίμημα ανέρχεται στα 17.400 ευρώ, ενώ η VW σας κάνει δώρο τα καύσιμα ενός έτους (υπολογισμένα για 12.000 χλμ.), αξίας 400 ευρώ. Χωρίς να υπολογίζουμε τα δωρεάν καύσιμα, το Polo TGI έχει την ίδια ακριβώς τιμή με την diesel έκδοση των 95 ίππων και είναι κατά 2.000 ευρώ ακριβότερο από το 95άρι TSI.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto