• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
11 φωτογραφίες »

Δοκιμή: VW Tiguan diesel με 200 PS

31.924 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/5/2021

Η κορυφαία diesel έκδοση του ανανεωμένου Tiguan αποδίδει 200 ίππους, είναι 4κίνητη και διατίθεται αποκλειστικά στην έκδοση R-Line. Eνα πακέτο που το κάνει ακαταμάχητο…

Το Tiguan συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με την ανανεωμένη έκδοση, η οποία εκτός από την αισθητική, τονίζει ακόμα περισσότερο την πληρότητά του με μια τεχνολογική ένεση εξοπλισμού. Μια άλλη σημαντική αλλαγή που φέρει είναι το γεγονός πως ως diesel εφοδιάζεται πλέον αποκλειστικά με το δίλιτρο TDI μοτέρ και όχι με το 1,6 TDI, ενώ προσφέρεται σε αποδόσεις 122, 150 και 200 ίππων. Εμείς το δοκιμάζουμε στην κορυφαία έκδοση των 200 ίππων, η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με την τετρακίνηση 4Motion, το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG και το αισθητικό πακέτο R-Line και έχει τιμή που ξεκινά από τα 45.450 ευρώ.

Μας αρέσει το R-Line πακέτο
Στην ανανεωμένη αυτή έκδοση, το VW Tiguan υιοθετεί κάποια στοιχεία από το Golf 8ης γενιάς διατηρώντας τον εκλεπτυσμένο και επιβλητικό χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα συναντάμε ανασχεδιασμένα LED φανάρια που μπορούν να εφοδιαστούν και με τους προβολείς LED MATRIX IQ.Light, νέα μεγαλύτερη γρίλια, αλλά και ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερους αεραγωγούς. Στην έκδοση R-Line το Tiguan εκφράζει έναν συγκρατημένα σπορτίφ χαρακτήρα που δίνει πόντους στο τελικό αποτέλεσμα, με κύρια στοιχεία του τις 19ιντσών ζάντες και τις σπορ λεπτομέρειες περιφερειακά του αμαξώματος.

Εσωτερικό με high-tech εικόνα
Το εσωτερικό του ανανεωμένου Volkswagen Tiguan είναι ευχάριστο σε όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά διατηρώντας την στιβαρή και ποιοτική του κατασκευή στο ακέραιο, ενώ εμπλουτίζεται και από τα νέα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης της οδήγησης του IQ. DRIVE της Volkswagen. Ο διάκοσμος είναι πιο σύγχρονος πατώντας πάνω στο ψηφιακό μοτίβο του νέου Golf, με την οθόνη αφής του νέου συστήματος infotainment, το πολυλειτουργικό τιμόνι και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων να δίνουν τη νότα. Οι σπορτίφ λεπτομέρειες της έκδοσης R-Line συμπληρώνουν ευχάριστα την εικόνα του, όπως και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης, ενώ οι χώροι παραμένουν ικανοί για την άνετη φιλοξενία 5 επιβατών και των αποσκευών τους (με 420 έως 515 λίτρα χωρητικότητα), διατηρώντας παράλληλα και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα συρόμενα πίσω καθίσματα και οι αρκετές και βολικές θέσεις για μικροαντικείμενα.
Διατηρώντας το σοβαρό και στιβαρό του «παρουσιαστικό», το εσωτερικό του ανανεωμένου Tiguan εμφανίζει σύγχρονα στοιχεία σε εικόνα και εξοπλισμό.

Διατηρώντας το σοβαρό και στιβαρό του «παρουσιαστικό», το εσωτερικό του ανανεωμένου Tiguan εμφανίζει σύγχρονα στοιχεία σε εικόνα και εξοπλισμό.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε

52 διαθέσιμα άρθρα για VOLKSWAGEN  TIGUAN