Δοκιμή: VW Tiguan diesel με 200 PS
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: VW Tiguan diesel με 200 PS

87.107 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2022)

Η κορυφαία diesel έκδοση του ανανεωμένου Tiguan αποδίδει 200 ίππους, είναι 4κίνητη και διατίθεται αποκλειστικά στην έκδοση R-Line. Eνα πακέτο που το κάνει ακαταμάχητο…

4κίνητο με 200 άλογα

Το Tiguan συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με την ανανεωμένη έκδοση, η οποία εκτός από την αισθητική, τονίζει ακόμα περισσότερο την πληρότητά του με μια τεχνολογική ένεση εξοπλισμού. Μια άλλη σημαντική αλλαγή που φέρει είναι το γεγονός πως ως diesel εφοδιάζεται πλέον αποκλειστικά με το δίλιτρο TDI μοτέρ και όχι με το 1,6 TDI, ενώ προσφέρεται σε αποδόσεις 122, 150 και 200 ίππων. Εμείς το δοκιμάζουμε στην κορυφαία έκδοση των 200 ίππων, η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με την τετρακίνηση 4Motion, το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG και το αισθητικό πακέτο R-Line και έχει τιμή που ξεκινά από τα 48.450 ευρώ. Σημειώστε πως η εισαγωγική έκδοση Life στο diesel με τα 122 άλογα τιμάται από 29.150 ευρώ, ενώ το πρώτο πακέτο R-Line που μπορεί να αγοράσει κανείς αφορά τον 150άρη TDI από 41.550 ευρώ.

Μας αρέσει το R-Line πακέτο

Στην ανανεωμένη αυτή έκδοση, το VW Tiguan υιοθετεί κάποια στοιχεία από το Golf 8ης γενιάς διατηρώντας τον εκλεπτυσμένο και επιβλητικό χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα συναντάμε ανασχεδιασμένα LED φανάρια που μπορούν να εφοδιαστούν και με τους προβολείς LED MATRIX IQ.Light, νέα μεγαλύτερη γρίλια, αλλά και ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερους αεραγωγούς. Στην έκδοση R-Line το Tiguan εκφράζει έναν συγκρατημένα σπορτίφ χαρακτήρα που δίνει πόντους στο τελικό αποτέλεσμα, με κύρια στοιχεία του τις 19ιντσών ζάντες και τις σπορ λεπτομέρειες περιφερειακά του αμαξώματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
vw