8 φωτογραφίες »

H Levante στην έκδοση Sportivo X.

Δύο νέες εκδόσεις για τις Maserati Ghibli και Levante

3.110 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2021)

Aυτές είναι οι δύο ειδικές εκδόσεις που ετοίμασε η Maserati για την υβριδική Ghibli και την Levante. Δείτε τι προσφέρουν.


Δύο νέες ειδικές εκδόσεις για τις Ghibli και Levante προσφέρει πλέον η Maserati. Τα ονόματα των εκδόσεων αυτών είναι Sportivo και Sportivo Χ και προσφέρονται αρχικά μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Και οι δύο εκδόσεις προσφέρουν μια σειρά από ξεχωριστά καλούδια αλλά η Sportivo Χ είναι η πιο επιθυμητή ενώ και οι δύο συνδυάζονται μόνο με την υβριδική Ghibli των 300 ίππων και την Levante με τον V6 κινητήρα.

Η Ghibli στην έκδοση Sportivo προσφέρεται με το Nerissimo πακέτο σχεδιασμού και περιλαμβάνει επίσης 20άρες μαύρες ζάντες, μεγαλύτερη επένδυση από δέρμα, paddles από αλουμίνιο, πίσω κάμερα και ηλεκτρικά/θερμαινόμενα καθίσματα. Η Sportivo X προσφέρει επίσης Skyhook ανάρτηση, το Driver Assistance Pack Plus, τα LED Matrix φώτα και 21 ιντσών νέες ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό υπάρχουν επιπλέον θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι, κόκκινες ραφές, πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, ασύρματη φόρτιση συσκευών κ.α.

Η Levante στην έκδοση Sportivo περιλαμβάνει 20 ιντσών Efesto Myron ζάντες με κόκκινες δαγκάνες, πανοραμική οροφή, paddles από αλουμίνιο, μαύρες ραφές στο εσωτερικό και ηλεκτρικά θερμαινόμενα καθίσματα.

Η έκδοση Sportivo X περιλαμβάνει το Nerrissimo πακέτο σχεδιασμού, Matrixa LED φώτα, 21 ιντσών Αnteo μαύρες ζάντες με κόκκινες δαγκάνες, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι, σύστημα για να κλείνουν οι πόρτες σιγά, το Easy Access πακέτο, το Driver Αssistance Pack Plus και πολλά άλλα.

Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.
 

CORAL GAS PASXA
4green