• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όπως το Η600, παίρνουν ισχύ από έναν υβριδικό κινητήρα του Hybrid Kinetic Group.

Tο Hybrid Kinetic Group παρουσίασε το Κ550 και το Κ750.

Όπως το Η600, παίρνουν ισχύ από έναν υβριδικό κινητήρα του Hybrid Kinetic Group.

Tο Hybrid Kinetic Group παρουσίασε το Κ550 και το Κ750.

Δύο υβριδικά SUVs

Διαβάστηκε από 2158 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/4/2017

Η Pininfarina και το Hybrid Kinetic Group ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποκάλυψαν στη Σαγκάη δύο ηλεκτρικά concept SUV. Τι κινητήρες έχουν; Πώς σας φαίνονται;

 
Η Pininfarina και το Hybrid Kinetic Group ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποκάλυψαν στη Σαγκάη δύο υβριδικά concept SUV.
Μετά το λανσάρισμα του H600 sedan, που τώρα κάνει το ντεμπούτο του στην Ασία, το Hybrid Kinetic Group παρουσίασε το Κ550 και το Κ750 –και τα δύο είναι σχεδιασμένα από την Pininfarina.

To K550(το ασήμι στην εικόνα) είναι ένα crossover 5 θέσεων ενώ το μεγαλύτερο Κ750(χάλκινο) είναι ψηλότερο και μακρύτερο ώστε να μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 7 επιβάτες σε 3 σειρές καθισμάτων. Και τα δύο χρησιμοποιούν παρόμοια σχεδίαση με το Η600 αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα.
 
Όπως το Η600, παίρνουν ισχύ από έναν υβριδικο κινητήρα του Hybrid Kinetic Group και συνδυάζεται από μια μικρό-τουρμπίνα που δρα ως range extender. Tο σύστημα της μικρο-τουρμπίνας έχει εύρος 100χλμ και επειδή χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση, ο κινητήρας μπορεί να λειτουργήσει 10.000 ώρες χωρίς κάποιο service με εύρος ζωής 50.000 ωρών λειτουργίας.

Η Pininfarina σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει μόνο σχεδιάσει τα μοντέλα αλλά ως μέρος μιας συμφωνίας 65 εκατ ευρώ η ιταλική εταιρία θα έχει πλήρη ευθύνη για την ανάπτυξη των μοντέλων από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πώς κρίνετε τους καρπούς της συνεργασίας τους;

Tags: PININFARINA, HKG