3 φωτογραφίες »

Eπίσημες teaser εικόνες της Μercedes EQA

3.061 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2020)

Η Mercedes δημοσίευσε τις πρώτες επίσημες εικόνες της επερχόμενης EQA, ωστόσο το βαρύ καμουφλάζ παραμένει κρύβοντας εξ ολοκλήρου την σχεδίασή της.


Tις πρώτες επίσημες εικόνες της επερχόμενης EQA αποκάλυψε η Mercedes, έστω και αν συνεχίζει να την καλύπτει με βαρύ καμουφλάζ κατά τις δοκιμές που έκανε το premium crossover σε ακραίες καιρικές συνθήκες στην Σουηδία, κυρίως για να διαπιστωθεί πόσο επηρεάζει το κρύο την λειτουργία της ηλεκτρικής μπαταρίας και την θερμοκρασία της καμπίνας και πόσο καλά συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο πάνω στο πάγο και στο χιόνι.

Το ηλεκτρικό αδελφάκι της νέας GLA θα τοποθετηθεί κάτω από την EQB όταν αυτή με την σειρά της παρουσιαστεί. Οι φήμες κάνουν λόγο πως θα γίνουν διαθέσιμες μια σειρά από εκδόσεις ανάλογα την χωρητικότητα της μπαταρίας. Συγκεκριμένα, η πιο μικρή μπαταρία θα έχει 60 kWh χωρητικότητα ενώ η μεγαλύτερη 110 kWh με την ηλεκτρική αυτονομία να ξεκινάει από 400 χιλιόμετρα και την ισχύ να φτάνει, μέσα από τρία μοτέρ, ακόμα και τα 340 άλογα.

Η Mercedes ανακοινώνει στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης θα δώσουν το παρών μια σειρά από plug-in υβριδικά μοντέλα κάτω από την υπο-μάρκα ΕQ Power ενώ στο περίπτερό της θα βρίσκονται και η ανανεωμένη ΑΜG E 63, η νέα GLA 45 αλλά και η plug-in υβριδική GT 73.
 

AUTOFIT PASXA
vw