H σχεδιαστική ταυτότητα παραμένει στα ίδια πλαίσια.

Το αυτοκίνητο στην τελική του μορφή θα βγει στην αγορά μέσα στο 2020.

Eπιστρέφει η Delta Integrale

35.452 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2020)

Η νέα γενιά δεν θα έρθει από τα σπλάχνα του FCA Group αλλά θα κινείται κοντά σε ό,τι έχουμε αγαπήσει.


Δύο νέες φωτογραφίες που προλογίζουν την Εvoluzione GT, τον απόγονο δηλαδή της θρυλικής Lancia Delta Integrale, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Με δεδομένο ότι το FCA Group δεν σκοπεύει να αναβιώσει την Lancia και ως εκ τούτου, μια Delta Ιntegrale από τα σπλάχνα του ιταλικοαμερικανικού ομίλου είναι αδύνατο να βγει, η προσπάθεια για την επιστροφή της βρίσκεται στα χέρια της RAV Aerospace (ιταλική εταιρία αεροναυπηγικής) και της NCMEC, μιας επιχείρησης κατασκευής πάνελ και αμαξωμάτων.

H σχεδιαστική ταυτότητα παραμένει στα ίδια πλαίσια και στο νέο μοντέλο, γεγονός που δείχνει πως σκοπός της κοινοπραξίας είναι το αυτοκίνητο να παραμείνει στο γνωστό μονοπάτι της επιτυχίας. Τα φουσκώματα στα φτερά είναι χαρακτηριστικά για μια ακόμη φορά, οι ζάντες είναι παράλληλα μοντέρνες αλλά και ρετρό ενώ τα διπλά εμπρός φωτιστικά σώματα κάνουν την Εvoluzione GT άμεσα αναγνωρίσιμη ως Delta Integrale.

Yπεύθυνη για το μοτέρ και την μετάδοση είναι μια εταιρεία κατασκευής κινητήρων για αγωνιστικά μονοθέσια και έχει το όνομα Politecnica Racing. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Εvoluzione GT θα έχει κάτω από το καπό έναν 2λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 300 ίππων και 500 Nm ροπής σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης.

Το αυτοκίνητο στην τελική του μορφή θα βγει στην αγορά μέσα στο 2020, ωστόσο οι ειδικοί κάνουν λόγο πως η τιμή του θα είναι αρκετά υψηλή, αφού η παραγωγή του δεν θα υποστηρίζεται από κάποια φίρμα αλλά θα κατασκευάζεται κομμάτι-κομμάτι. Πρόθεση της κοινοπραξίας είναι να χρησιμοποιηθούν συνθετικά υλικά και να δοθεί έμφαση στην παρουσία ανθρακονήματος.

NEO TRAFIC
moto