4 φωτογραφίες »

Το σχέδιο του Rossillion διατηρεί το μακρύ καπό, ενώ φέρει και τη γαλλική σημαία στα μαρσπιέ.

Έτσι φαντάζονται το νέο Citroen SM στην DS

1.887 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2020)

Το Citroen SM εισήχθη πριν από 50 χρόνια και σήμερα η DS κάνει μία προσπάθεια να προσδιορίσει πως θα ήταν το αυτοκίνητο στη σύγχρονη μορφή του.


Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής έξι σχεδιαστές από το DS Design Studio στο Παρίσι παρουσίασαν τα σχέδια τους που εμφανίζουν ένα σύγχρονο SM κατάλληλο για το 2020 αλλά και τα επόμενα χρόνια.
 
Οι δύο πρώτες προτάσεις προέρχονται από τον Romain Saquet και τον Geoffrey Rossillion και παρόλο το γεγονός πως αφορούν το ίδιο αυτοκίνητο έχουν κάποιες σημαντικές διαφορές. Το SM του Saquet είναι πιο παραδοσιακό και έχει σχεδιαστεί για να αποδώσει φόρο τιμής στο αρχικό μοντέλο, φέροντας χαρακτηριστικά όπως μακρύ καπό και κρυφούς πίσω τροχούς. Από την άλλη πλευρά το σχέδιο του Rossillion διατηρεί το μακρύ καπό, ενώ φέρει και τη γαλλική σημαία στα μαρσπιέ.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο σχέδια βρίσκονται αντιμέτωπα και η DS ζητά από τους οπαδούς να ψηφίσουν το αγαπημένο τους. Τέσσερις επιπλέον προτάσεις θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες και η επιλογή για το νικητήριο σχέδιο θα ξεκινήσει στις 16 Μαρτίου.

Hyundai
OPEL