Έτσι θα έμοιαζε μια wagon έκδοση του νέου Tesla Model 3
2 Φωτογραφίες »

Έτσι θα έμοιαζε μια wagon έκδοση του νέου Tesla Model 3

3.421 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2024)

- Πρόκειται για ψηφιακό σχέδιο
- Με μακρύτερη σιλουέτα και χαμηλότερη οροφή
- Χωρίς άλλες αλλαγές στις λεπτομέρειες του αρχικού Model 3

Πρόκειται για ψηφιακό σχέδιο

Το περασμένο φθινόπωρο, η Tesla αποκάλυψε την νέα γενιά του Model 3, που ονόμασε Highland. Το νέο μοντέλο έχει έκτοτε βγει στην παγκόσμια αγορά και στην χώρα μας έρχεται με αρχική τιμή τα 41.990 ευρώ. Οι μεγαλύτερες αλλαγές της νέας γενιάς του Model 3 αφορούν κατά βάση την εσωτερική και εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου. Ωστόσο κάποιοι φαίνεται ότι θέλανε το κάτι παραπάνω. Σε ένα ψηφιακό σχέδιο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζεται μια έκδοση του Tesla Model 3 αν έβγαινε με wagon σιλουέτα.

Με μακρύτερη σιλουέτα και χαμηλότερη οροφή

Η εικόνα είναι δημιούργημα του καλλιτέχνη Theottle. Η όλη διαδικασία μετατροπής του Tesla Model 3 σε wagon ήταν αρκετά απλή, λέει. Το μυστικό ήταν να επεκτείνει την πίσω προεξοχή κα επειδή θεώρησε ότι η υψηλή οροφή στο υπάρχον Model 3 θα έκανε την wagon έκδοση να μοιάζει με minivan, στο σχέδιο του χαμήλωσε και λίγο το ύψος του μοντέλου.

Χωρίς άλλες αλλαγές στις λεπτομέρειες του αρχικού Model 3

Το αποτέλεσμα είναι ένα Model 3 με χαμηλότερη οροφή και μακρύτερη σιλουέτα. Όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες, όπως προβολείς, πίσω φώτα, μάσκα και τα λοιπά, έχουν μείνει άθικτες.

SPRING CHECK MERCEDES
NISSAN